• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Ntv Yeni Yayın Dönemi İntro Melodisi İndir - Ntv Müzikleri İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ntv Yeni Yayın Dönemi İntro Melodisi İndir - Ntv Müzikleri İndir
ntv yeni yayın dönemi tanıtımında çalan müzik indir,ntv yeni yayın dönemi tanıtım videosu müziği indir,ntv intro müzikleri indir,ntv kanalı 2011 müzikleri,ntv 2011 intro,ntv yeni yayın dönemi introsu 2011 müziği indir yükle download,ntv yeni yayın dönemi fragmanında çalan intro mp3 melodi indir,ntv yeni yayın döneminde çalan şarkının adı ne

Ekli dosyalar

Cuska

Üye
teşekkur ederim dostum emeğin için, diğer konuyada yazdım reklama girerken çalan müzik lazım bana çok kısa bir şey zaten bu haberlere başlarken çalıyor.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi şimdi hangisi reklama girerken çalıyor hangisi haberlere girerken bilmiyorum:D Sen bana videosunu bul youtube'den falan ben sesi çekerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt