• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

ntv spor da puma reklam arasında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barış1905

Üye
    Konu Sahibi
ntv spor da puma reklam arasında
Ntv Spor da dönen bir şarkı var tahminim ingiliz bir rock grubu. Geçen haftalarda unutulmaz golcülerin gollerini teaser halinde hazırlamışlar onun arkasında vardı. Şimdi de Barça - Real görüntüleriyle başlayıp inter - milan la devam edip Valencia - Getafe maçıyla biten bir teaser da kullanmışlar bilen varsa söyleyebilir mi ? Şimdiden teşekkürler. (Teaser deniyordu sanırım o tür videolara yanlış kullandıysam kusura bakmayın).Alıntı yaptım yazmak zor qeldi :) bu şarkıyı arıorum bende.karışık lig maçlarında qösterio önce puma world cup 2010 ile başlıor yine puma reklamı weriolar 2 sinin arasında yani sonra.saolun şimdiden

barış1905

Üye
    Konu Sahibi
duyan qören yokmu yaw hiç :?

--------------- Ekleme ---------------

aranan şarkı bulundu ilgilenenlere tşkürler Green Day - Holiday

1ht1baron

Üye
Evet gerçekten o müziği bilen var mı? Hani ntv sporda golleri gösterirken (Ronaldonun çaprazdan füzesini filan) çalan müziğin adı neydi? Sanki ben o müziği pes de duymuştum bana öyle geldi.
Edit: Dediğin müziğin ismini buldum arkadaşım.İsmi Green Day Holiday.

AeroSmith

AeroSmith

Üye
Gnarls Barkley

juzz

Üye
burdan indirebilirsiniz..

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Güzel Müzik Bunu Aslında Kısaltılmıs Yaparsan İyi Olur!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...