Bu hacker hıyarı benim 1gb hafıza kartınada yedi adı üstünde adam yazmıs hacker diye yüklemeyin sakın telefonun her tarafına bi pisliğini koymus telefonu bozmadı allahtan ona şükrediyorum.böyle adamlar devlete millete zarar. nerde bir hacker varsa....
Sn ramazan arkadaşım. Bu winampı Nokia n73 e yükledim sorun çıkarıo yüklerken sis dosyasını desteklemiyor dior.Peki bunun için ne yapmam lazım bir bilginiz varmı acaba?Buna sisx uzantılı winamp mı yüklenmesi lazım yoksa arkadaşlar?
Sn ramazan arkadaşım. Bu winampı Nokia n73 e yükledim sorun çıkarıo yüklerken sis dosyasını desteklemiyor dior.Peki bunun için ne yapmam lazım bir bilginiz varmı acaba?Buna sisx uzantılı winamp mı yüklenmesi lazım yoksa arkadaşlar?
ne kadar cahil var burda be ramazan kendi yaptığı programı tanıtmak için exe biçiminde dosyalar düzenlemiş bunlar virüs sanıyorlar telefonu kullanmayı bilmeyenler buraya girmesin bence... ayrıca powermp3 yeni skin güzel eline sağlık çok zaman istiyo bunu hazırlayıp yapması ama burdakiler kolay sanıyolar...neyse