ceo52 Üye slm arkadaşlar bunun içinde 2 3 tane daha dosya çıkıyor ben 6600 kullanıyorum programı nasıl kuracağım lütfen yardım
slm arkadaşlar bunun içinde 2 3 tane daha dosya çıkıyor ben 6600 kullanıyorum programı nasıl kuracağım lütfen yardım
oma Üye sağol dostum --------------- Ekleme --------------- sağol kardeşim ama ben yükledim telefona fakat açmıyor telefon bunun nedeni ne olabilir
sağol dostum --------------- Ekleme --------------- sağol kardeşim ama ben yükledim telefona fakat açmıyor telefon bunun nedeni ne olabilir
slmn_41 Üye n73 için tv kumandası arıyorum arkdslar.bu programı kabul etmedi yardımcı olursanız sevinirim.
vetferhat Üye yaa ben çalıştıramadım ne olur bana yardımcı olun. program acılmıyor nedense code bases die bişey var onu naaapcam
yaa ben çalıştıramadım ne olur bana yardımcı olun. program acılmıyor nedense code bases die bişey var onu naaapcam
osmanx1 Üye bende bu proğramı kullanıyorum arkadaşlara hava atıyorum arkadaşlar hayran hayran bakıyor yurtta kaldığım için televizyonu istediğim gibi kullanıyorum
bende bu proğramı kullanıyorum arkadaşlara hava atıyorum arkadaşlar hayran hayran bakıyor yurtta kaldığım için televizyonu istediğim gibi kullanıyorum