nova3 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
nova3 hakkında
arkadaşlar nova 3 ü hindistan mağazasında ücretsizken indirmiştim şu an tr mağazasındayım ve nova3 e girdiğimde diğer yüklü uygulamalar gibi paylaş değilde dene-satın al yazıyor
şimdi sorum şu: teli sıfırladığımda tekrar ücretsiz olarak yükleyebilirmiyim,oyuna güncelleme gelirse nasıl güncelleyebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

sympatico

Üye
Şimdiye kadar anladığıma göre satın almayı hangi magazadan yaptıysan tekrardan bi sonraki sefere aynı bolgeyi ayarlaman gerekiyor

nova3 turkiye magazasında paralı gozukur ama ayarlarını tekrardan hindistan yapınca yine ucretsız yuklersin
sonra yine istersen tr magazasına donersin

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
hindistan mağazasına alıp deniyorum hemen

edit:denedim ama durum aynı

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Konuya konu açmak gibi oldu ama acaba mağazanın bölge ayarları nasıl değiştiriliyor?

orian

orian

Üye
Ayarlar/ dil+bölge / ülke bölge seçeneklerinden istediğin ülkeyi seçiyorsun (ki genelde abd seçilir uygulama çeşitliliğinden ve ilk uygulamalarin abd ye gelmesinden dolayi) seçtikten sonra geri deyip alttaki ''telefonu yeniden başLat'' seçeneyini seçiyorsun.. Bu kadar :)

HalfEvil333

Üye
Aynı şeyi ben de farkettim vakit bulsaydım ben de soracaktım bölgeyi hindistan yapsak ta aynı kalıyor ben windowsphone.com da satın alma geçmişine baktım nova3 için uygulama kaldırıldı yazıyor
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

papakudioflu

papakudioflu

Admin
oyun bir süreliğine hatalı olarak mağazada ücretsiz yaınlsndıgı için kaldırılıp başka sertifika numarasıyla mağazaya eklenmiştir. Bu durumda oyunun linkine tıklayınca satın al çıkar.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
oyun bir süreliğine hatalı olarak mağazada ücretsiz yaınlsndıgı için kaldırılıp başka sertifika numarasıyla mağazaya eklenmiştir. Bu durumda oyunun linkine tıklayınca satın al çıkar.

ozaman telefonu falan sıfırlarsak gitti mi yani

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ozaman telefonu falan sıfırlarsak gitti mi yani

%90 gider. Denemek için uygulamayı mağazada açıp satın al'a tıklayın. Eğer, daha önce satın almışsınız yine de yüklensin mi diyorsa sorun yok. Ama şoyle de bir durum var siz oyunu Hindistan bölgeden indirip Türkiye'ye geçmiş olabilirsiniz fakat yine Hindistan bölgeyi seçip telefonu yeniden başlayınca telefonda bölge Hindistan gözükse de hesabınız mağazada degişmeyebilir.bunun sebebi kısa zaman aralıklarında çok fazla bölge değiştirmeniz. Yani siz telefondan bölge değiştirseniz de herçekde mağazada değiştirmemiş görünürsünüz.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
biri yalvarırım söylesin nasıl online oynayacağız

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi

%90 gider. Denemek için uygulamayı mağazada açıp satın al'a tıklayın. Eğer, daha önce satın almışsınız yine de yüklensin mi diyorsa sorun yok. Ama şoyle de bir durum var siz oyunu Hindistan bölgeden indirip Türkiye'ye geçmiş olabilirsiniz fakat yine Hindistan bölgeyi seçip telefonu yeniden başlayınca telefonda bölge Hindistan gözükse de hesabınız mağazada degişmeyebilir.bunun sebebi kısa zaman aralıklarında çok fazla bölge değiştirmeniz. Yani siz telefondan bölge değiştirseniz de herçekde mağazada değiştirmemiş görünürsünüz.

verdiğin bilgiler için sağol abi

Takipçi Satın Al

Üst Alt