Nova n8 için varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
Nova n8 için varmı ?
ANDROİD TELEFONLARI İNCELERKEN NOKİA DA OYNANAN BU OYUNU GÖRDÜM. VE N8 İÇİN VARMI MERAK ETTİM

pRime.

pRime.

Üye
nova hiçbir nokia cihazına çıkmadı. o videoda gördüğümüz n900'de android yüklü, bu sayede onlar oynayabilir. zaten olsaydı çıktığı dakika forumda paylaşılırdı. :)

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
bu n900 saglam cıhaza benzıyor rusyada bı kız arkadasımda vardı ama elıme alıp pek ınceleme sansım olmadı turkıyedede kımsede gormedım n8 den ıyı bır telefonmudur bu valla ıyı ıse n8 ı satıp bundan almak lazım

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Nokia 2012 çıkışlı cihazlarına daha NOVA oynatmıyor.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
e bi fark olmalı dımı :) nokıa n8 sence andorıd olsa yada ios olsa sence ı phoneyı kım alır hıc kımse :) cogu ınsan moda yada gsterıs olsun dıye ı phone alır kımısı ios andorid dıye ben nokıya kullanıyorum senelerdır ama sybian oldugu için degıl alıskanlık tamamen kışıselleştrme kolaylıgı yuzunden mesela

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bu n900 saglam cıhaza benzıyor rusyada bı kız arkadasımda vardı ama elıme alıp pek ınceleme sansım olmadı turkıyedede kımsede gormedım n8 den ıyı bır telefonmudur bu valla ıyı ıse n8 ı satıp bundan almak lazım

N900 cidden sağlam cihaz.Forumdaki bir N900'lü arkadaşla konuştum.RAM 256 MB'mış ama sanal ram kendi ram'i dolmadan aktarım yapıyor..Sanal RAM de 748 MB.Yani RAM gene 1GB oluyor.Maemo olduğu için de bir çok sistem yükleyebiliyorsunuz.Ayrıca overclock ile(bu ne yazık ki S^3lerde adamakıllı yok) 1.2 GHz,1.3 GHz felan oluyor...Sağlam cihaz.Ancak olmuşken N9 alsanız daha iyi olur..

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
n9 un n8 ı sattırıcak cok cok buyuk bı ozellıgı varmı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt