Nova Display Mi? AMOLED Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Kubde

Kubde

Üye
normali yok arkadaşım konuda nova ve amoled başlığı var siz amoleti 2x ekranla karşılaştırmışsın nova teknolojisi o telefonda yok LG optimus black de var o da bu resimler de yok

Captain

Üye
normali yok arkadaşım konuda nova ve amoled başlığı var siz amoleti 2x ekranla karşılaştırmışsın nova teknolojisi o telefonda yok LG optimus black de var o da bu resimler de yok
arkadaşım ben zaten size demiyorum diğer arkadaşa söylüyorum :oke:

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş bende o resimleri arkadaş sony ci ya o nedenle koymuştum onu savunuyo diye

enaa_881

enaa_881

Üye
ha bişey daha 9.2mm(opt black )>8.49mm(S2) yani opt black değil ince olan S2

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
AMOLED :oke:

indirfalcon

Üye
Parlaklık olarak NOVA, Kalite olarak Super Amoled

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ikisinide geçin retina display en ii samsung smart tv den daha net 5 yıldır macbook pro kullanıcısıyım yaklaşık 1 yıldır ipad 6 aydır ipod 4 kullanıom ve ekran konusunda şikayetçi değilim

zeynepagah

Üye
resimdeki lg 2x black degil

PriZm

PriZm

Üye
Super AMOLED daha iyi.renkler cok daha kaliteli.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Neo nun ekrani guneste iyi degil zaten led ekran sarj dusmani. Amoled iyidir ama :D

KayraBey

KayraBey

Üye
en iyisi nokia 3310 text ekran :D

src_09

Üye
ikisinide geçin retina display en ii samsung smart tv den daha net 5 yıldır macbook pro kullanıcısıyım yaklaşık 1 yıldır ipad 6 aydır ipod 4 kullanıom ve ekran konusunda şikayetçi değilim

Apple in ekrani olan retinayi samsung yapiyor oyuzden amoled den daha iyi olma durumu olamaz .. Arti nova ekran led ekran degil en parlak ve kontrast ayari en genis olab ekranlar led ekranlardir . Cunku onlarin arkasinda ekran arkasinda aydinlatma yoktur amoledde pixel lerin ozel kendiliginden canliligi vardir en iyisi suan amoled plus dir amoledden tek farki az enerji yemesidir ..umarim bu yeteri kdar aciklayici olmustur

bursa1616

bursa1616

Üye
Amoled bence

umut77

umut77

Üye
elbet de NOVA ;)

PriZm

PriZm

Üye
Yıl olmuş 2013 halen Nova daha iyi diyenler var..

Yigit315

Yigit315

Üye
Hocam 2 ürünüde alıp kullanmak lazım.Sonra karar vermek lazım. Kimse benim malım kötü demez :) Amoled candır. Ama nova güneş altında harbi eziyor yani. arkadaşın telden biliyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt