Nova 3 Xperia S %100 Çalısma Garantisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
Nova 3 Xperia S %100 Çalısma Garantisi

Oyun Kurulmus Denenmistir İyi Oyunlar

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dadaraz ve Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
iyi oyunlar

oqlahoma

Üye
nova 3 konumda belirtecem

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
tabi lafı olmaz

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
:D dadaraz kardesım biliyorsundur ki max payne 3 cıktı pc ye ya ben uyumlu ***** falan bulamadım eger sen kurup oynuyosan bana bi yardımcı olursan sevınırım

- - - Eklendi - - -

:D dadaraz kardesım biliyorsundur ki max payne 3 cıktı pc ye ya ben uyumlu ***** falan bulamadım eger sen kurup oynuyosan bana bi yardımcı olursan sevınırım

- - - Eklendi - - -

uyumlu crck bulamadım

dadaraz

dadaraz

Üye
:D dadaraz kardesım biliyorsundur ki max payne 3 cıktı pc ye ya ben uyumlu falan bulamadım eger sen kurup oynuyosan bana bi yardımcı olursan sevınırım

- - - Eklendi - - -

:D dadaraz kardesım biliyorsundur ki max payne 3 cıktı pc ye ya ben uyumlu falan bulamadım eger sen kurup oynuyosan bana bi yardımcı olursan sevınırım

- - - Eklendi - - -

uyumlu crck bulamadım

istediğin crck olsun biraderim, bir bakayım, bulursam hemen haber veririm... :oke:

- - - Eklendi - - -

buldum reloaded'ın crcki, torrent kullanıyormusun, yoksa senin için indirip ben upload edebilirim?

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
kardesım oyun indi zaten torrent de kullanıyorum reloaded ***** denedım bı tane rarlı dosyadan cıkardım 210 mb falandı o ***** bende blue screen sorunu cıkardı delı oldum ıcındekı update leri falan kurdum tam son asamaya geldım oyunn kurulu oldugu bolume crakc dosyasındakı seylerı yapıstırcam blue screeen hatası alıyorum

dadaraz

dadaraz

Üye
ktunnel'e gir, bu aralar piratebay'e başka şekilde girilmiyor biliyorsun, dns değiştirmek falan kar etmiyor, neyse ktunnelde adres bölümüne verdiğim şu linkleri bir yapıştırıp birde bunları dene bakalım,

1.

2.

crckin nasıl kurulacağınıda anlatmış adamlar ayrıntılı olarak...

adres tam çıkmıyor yukarıdakilerde, sen direkt buna tıkla biraderim açılan sayfada kişi sayısına göre süzdüğünde en üstte reloadedın ve revolt'un crckleri çıkıyor...

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
en sonnda baska bı setup indirdim oldu actım harıka bı oyun manyak bı sey ilgilendigin icin sagol bu arada kardesım dun sana mesaj atmıstım ics geldi diye guncellemeyı bıtırdım ve baktımkı ics degilmis cok sınır oldum neo ya falan gelmis arkadasım yuklemıs tarayıcısı mukemmel ics nin

dadaraz

dadaraz

Üye
4.0.4 dimi bize gelecek olan?

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
heralde oyledır neo daki 4.0.4

kaya3526

Üye
Tesekkürler Oyun İçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt