Nova 3 hack!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Nova 3 hack!!!!
Arkadaşlar çok basit bir şekilde NOVA 3 oyununu hile ile bitirebilirsiniz :D kullanımı gayet kolaydır.

1- önce telefonunuz jealbreak li ve NOVA 3 yüklü olmalıdır.

2-cydia'dan Manage sekmesinden Sources ve daha sonra ekranın sağında bulunan Edit seçeneğine girerek Ekranın sol üstte bulunan Add butonundan şu repo adresini eklemeniz gerekmektedir: http//cydia.myrepospace.com/cydie/

3-eklediğiniz adresten veya arama seçeneğinden "Nova 3 hack" yazarak kurun bukadar :)

Bu eklenti sınırsız cephane vermektedir.
anlamayanlar için video eklenmiştir :)
Bir teşekkür yeter :)
<strong>[video=youtube;XbQ-K8B2uu4]http://www.youtube.com/watch?v=XbQ-K8B2uu4&amp;feature=player_detailpage[/video]

video sahibi: by

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Tesekkurler

Mert

Mert

Üye
Zaten oyunun olayı cephane :D Hileyle çok çok kolay olur :D

WebStyle

WebStyle

Üye
Muazzam oldu ya evyallah sağolasın. Ancak cydia'da Nova 3 coin hack+ yazıyor. Bu neyin hilesi acaba bilgisi olan var mı?

Mert

Mert

Üye
  • Beğen
Tepkiler: evroo
evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Muazzam oldu ya evyallah sağolasın. Ancak cydia'da Nova 3 coin hack+ yazıyor. Bu neyin hilesi acaba bilgisi olan var mı?
Cydia da gerekli olduğu kadar gereksizde birçok uygulama var bilmediklerinizi yuklememenizi tavsiye ederim yoksa ciddi sorunlar yaratabilir restore etmek zorunda kalabilirsiniz.

WebStyle

WebStyle

Üye
Cydia da gerekli olduğu kadar gereksizde birçok uygulama var bilmediklerinizi yuklememenizi tavsiye ederim yoksa ciddi sorunlar yaratabilir restore etmek zorunda kalabilirsiniz.

O söylediğim eklentiyi kurmadım zaten. Tabi ki haklısınız. Bilmediğimiz bir eklentiyi kurmak pek doğru olmaz. Sadece bahsettiğiniz eklentiyi kurdum sorunsuz çalışıyor. Ancak eklenti de bug(lar) mevcut. 1 günde son bölüme kadar geldim.

• Beğen
BYFECI

BYFECI

Üye
:tşk:

• Beğen
WebStyle

WebStyle

Üye
en son bölümdeki canavarı öldürmek ne kadar zor olsa da oyun sonunda bitti. :) Hilesiz zor oynanır bu oyun gerçekten..

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt