Notebook'u HDD'ye dönüştürmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Notebook'u HDD'ye dönüştürmek
Bilgisayarımda 3D filmler var ben bunları evdeki 3D Tv'de izlemek istiyorum fakat şöyle bir sorun var;

3D filmi bilgisayardan açınca (HDMI kablo ile pc-tv bağlantısı varken) Tv üzerinden 3D özelliğini aktif ediyorum fakat altyazılar da 3D filme uygun olmasına rahmen yanlara kayıyor okunmuyor. Elimde bir de Tv'yi kuran servisten aldığım 3D tanıtım videosu var 4 dakikalık. Onu flash bellek aracılığıyla TV'ye bağladığımda (yani TV filmi kendi oynatıcısıyla oynatıyor) altyazılar (altyazı da 3d) sorunsuz çalışıyor. Elimde harici HDD yok ve 3D filmler elimdeki flash belleklere sığacak durumda değil. Bu durumda benim bilgisayarı harddisk olarak Tv'ye tanıtmam gerekiyor (çünkü filmleri izlerken TV'nin oynatıcısını kullanmam gerek). İşte bunu nasıl yapabilirim mümkün müdür yoksa harici HDD almak durumunda mı kalacağım, yardımlarınızı bekliyorum

TV Modeli: LG 42LM660S
Kullanmak istediğim HDD: Notebook'umun HDD'si

aslında 3d işinden anlamam ancak.
hdmi ile bağlıyken powerDVD programıyla 3d filmi oynatırsanız 3d ayarları var o playerde.
sanırım sorunsuz oynatacaktır..
olmaz ise yapılacak bır durum kalmıyor. ya harici disk alacaksınız yada yeterli büyüklükte flash bellek...

bir fikrim daha var ama olurmu bilemem. pc ve tv yi LAN ağıyla birbirine bağlarsanız pcdeki filmleri görebilirsiniz.
ancak sanırım bunun için modemin yada routerin herneyse işte 2 aygıt arasında bağlantı kurmak için DLNA desteği lazım.
DLNA olmayadabılır yanlş hatrlamış olabılırım
siz bunu bir araştırın benim uykum gelmiş

Tepkiler: OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi

Ben en iyisi PowerDVD programını deneyeyeyim

OPC

Üye
    Konu Sahibi

evet şuan mantıklısı o gibi 250mb flndı heralde fazlada olabilir.
aşırı gelişmiş bir playerdir. bayagı video resim DLNA desteği fln var

evet boyutu yüksek şuan indirdim setup aşamasındayım deneyeceğim dlna ile olur gibi çünkü telefon ve tv'yi dlna ile bağladığımda videolarda tv kendi playerini kullanıyor

- - - Eklendi - - -

şimdi programı yükledim fakat film cd'de değil bilgisayarda mkv uzantılı ve filmi programla açamıyorum

açabilmeniz gerekiyor. o şehvetli bir programokadar kıt olamaz. ben kullanmıyorum ama arkadaşlarımdan kullananlar var :hmm

OPC

Üye
    Konu Sahibi

Bu listede program görünmedi ve programın içinden de filmi açamadım cd sürücüsü üzerinden çalışıyor anladığım kadarıyla hep cd ile ilgili seçenekler vardı

filmi tutup sürükleyin masaüstündeki powerdvd kısayolunun üzerine bırakın birlikte aç yapacaktır.
nasıl açmaz power dvd hayret.

alla alla yarın deniyeyim bende

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Konuya bir güncelleme atayım Peki 2 erkek uçlu usb ile bağlantı yapılırsa tv-pc arasında data aktarımı olur mu bu sayede tv kendi playerini kullanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...