Blu-Ray Karaoke Ev Sinema Sistemi - LG BH7520TW

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Blu-Ray Karaoke Ev Sinema Sistemi - LG BH7520TW


  • BH7520TW
  • SEMI KARAOKE ÖZELLIĞI
  • 3D SURROUND İŞLEMCI
  • 3D BLU-RAY DISK OYNATMA
  • KABLOSUZ ARKA HOPARLÖRLER

3D SURROUND İŞLEMCİ


LG'nin şesiz ses kalibrasyon algoritması olan 3D Ses Çözümleyici, sesteki en küçük ayrıntıya bile hayat verir. Asıl ses kaynağının karmaşık katmanlarını çözümleyerek bir filmin veya müziğin sesini güçlendirir ve böylelikle en gerçekçi 3D sesi verir.





3D BLU-RAY DISK OYNATMA


LG 3D Blu-ray oynatıcılar ile filmlerinizi en yüksek çözünürlükte, derin 3D görüntü ve ses ile izleyin.







LG AKILLI TV


LG Smart TV işlevi ile çok sayıda popüler eğlence ve uygulamaya erişin. LG Uygulamaları ve Premium içerikleri sayesinde yaşam tarzınıza uygun, kaliteli uygulamalar, interaktif oyunlar ve hem kişisel hem de aile eğlencesi için tasarlanmış VOD hizmetlerinden keyif alın.





SMART SHARE


Dijital kamera, cep telefonu, tablet ve PC gibi dijital cihazlarınızda yüklü içeriklere kablosuz olarak bağlanın ve onları sadece tek bir tıklama ile evinizdeki en büyük ekrana taşıyın. LG Smart TV’nin Smart Share özelliği ile evinizi karmaşık kablo bağlantılarından kurtarın.







WI-FI DIRECT


Wi-Fi Direct ile kolay dosya paylaşımının keyfini yaşayın. Kablosuz bağlantı destekli LG Blu-ray ev sinema sistemleri daha mükemmel bağlantı, daha kolay erişim ve diğer dijital cihazlar ile kusursuz içerik akışı sağlar.





LG SES GALERISI


Mükemmel akustik deneyiminiz için LG Ses Galerisi, size 7 ayrı ses türü sunuyor.







BLUETOOTH


Kablosuz müziğn keyfini yaşayın! Bluetooth destekli akıllı telefon, dizüstü bilgisayar gibi cihazlarınızdan MP3 dinleyin.



HARICI HDD OYNATMA


Harici disk sürücünüzdeki resim, video ve müziklere en kolay şekilde, en kısa sürede erişin.





LG UZAKTAN KUMANDA






Akıllı telefonunuz çok yönlü bir akıllı kumandaya dönüşürken, siz sadece içerik üzerinde kolayca dolaşabilir ve bilgi araması yapabilirsiniz. Sadece LG Uzaktan Kumanda uygulamasını indirip yükleyerek, mevcut iPhone/iPod/iPad veya bir Android telefon kullanarak oynatıcınızı kontrol edebilirsiniz.

IPOD, IPHONE VE IPAD DESTEĞI



Son nesil ve önceki nesil Apple cihazları destekleyen LG ev sineması sistemleri ile iPod, iPhone ya da iPad cihazlarınızın tüm fonksiyonelliğini kullanın.






En son gidip böyle bir ses sistemi alıp tüm mahalleyi ayağa kaldıracam.










 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt