Notebook'a format atmak!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cagri1177

cagri1177

Üye
    Konu Sahibi
Notebook'a format atmak!!!
Arkadaşlar elimde acer aspire one notebook var ama cd girişi yok flashdiskten atılıyormuş duyduğuma göre acaba format cdsini flashdiske nasıl kopyalarım ne kadar yer lazım flashta bunu için lütfen yardım edin arkadaşlar şimdiden teşekkürler.. :tşk:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
forum icinde usb bellekten windows 7 kurmayla ilgili arama yaparsan bir cok anlatim mevcut. Yada aramayla ugrasamam diyorsan profilime gir actigim konularda gorursun. ;)

cagri1177

cagri1177

Üye
    Konu Sahibi
forum icinde usb bellekten windows 7 kurmayla ilgili arama yaparsan bir cok anlatim mevcut. Yada aramayla ugrasamam diyorsan profilime gir actigim konularda gorursun. ;)
pcyi aldığımda fabrikadan win7 vardı içinde ama bi flash oyunu bile kasıyordu o yüzden bende xp format atmak istiyorum kasmaz diye dolayısıyla xp fotmat cdsinin nasıl kopyalandığını flasha öğrenmem gerekiyor .s

ANIL

ANIL

Admin
buraya bir bak her şey anlatılmış

cagri1177

cagri1177

Üye
    Konu Sahibi
buraya bir bak her şey anlatılmış

Tesekkür ederim yardımın için ama sanırım anlatamadım ben aynı konunun xp için olanı lazım bana bnm pc zaten orj. win 7 ama ben xp atmak istiyorum bu yüzden de xp format cd sini usb belleğime kopyalamam gerekiyor

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Tesekkür ederim yardımın için ama sanırım anlatamadım ben aynı konunun xp için olanı lazım bana bnm pc zaten orj. win 7 ama ben xp atmak istiyorum bu yüzden de xp format cd sini usb belleğime kopyalamam gerekiyor

Açtığım konularda var ;)

ANIL

ANIL

Admin

xp de çalışıyor yazılmış. aynı işlemler xp için uygulanabilir galiba.

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
wınv ye xp kurmanın hıcbır mantıgı yok ve olamaz ayrıca cddvd surucusu olmayan notebook asla ama asla yokturdur.senın kı olsa olsa netbooktur.xpnın flastan kurulumunda tam verım alınamaz bırcok hata cıkar.bılgısayarın baslarken alt+f10 kambınasyonunu yap ve formatı bılgısayarının ıcınden recovery olarak yap.xpden bır cacık olmaz.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
wınv ye xp kurmanın hıcbır mantıgı yok ve olamaz ayrıca cddvd surucusu olmayan notebook asla ama asla yokturdur.senın kı olsa olsa netbooktur.xpnın flastan kurulumunda tam verım alınamaz bırcok hata cıkar.bılgısayarın baslarken alt+f10 kambınasyonunu yap ve formatı bılgısayarının ıcınden recovery olarak yap.xpden bır cacık olmaz.

"acer aspire one notebook" yazmis arkadasimiz. hatali yazim olmus zira aspire one seririsi NETBOOK tur. Ayrica XP'den cacik olmayacagi konusunda hem fikirim.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt