notebook yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
notebook yardım
Pentium 4 2,8 GHz veya kıyaslanabilir
CPU
RAM: Windows XP için 1 GB; Vista /
Windows 7 için 2 GB
256 MB nVidia 6800GT veya
kıyaslanabilir grafik kartı Service Pack 3 Windows XP, Vista veya
Windows 7
DirectX 9c ile uyumlu ses kartı arkadaşlar bu özellikte 1200 1600arası laptop arıyorum yardım ama dikkati mi çekti dolaştım BAYA SITE AMA 2.8 GHZ ÇIP HIZINDA BULAMADM BENIM ISTEDIĞM MODEL HP G6 SERISINDEN BI LAPTOP YUKARDA VERDIĞIM SISTEM GEREKSINIMI BI OYUN IÇIN BULURSANIZ SEVINIRIM...

futbol123

futbol123

Üye
nasıl o fiyata laptop bulamadın i5 2410m laptoplar var 2.3 ghz da çalışıyor yük bindimi turboboost ile 2.9ghz oluyor.Oyun amaçlı mı kullanıcaksın?

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
browser oyunda 3D o oyunun grafikleri de süper ondan şimdi oyunu falan açmaz diye trsym almaya xD

----------Eklendi @ 23:36:50 ---------- Yazıldı @ 23:34:53 ----------

nVidia 6800GT veya
kıyaslanabilir grafik kartı ve DirectX 9c ile uyumlu ses kartı bunlar kafamı karıştırıyo g6 larda bu özellikler verilmemiş g6 bu özelliklere uyumlu

futbol123

futbol123

Üye
browser oyunda 3D o oyunun grafikleri de süper ondan şimdi oyunu falan açmaz diye trsym almaya xD

----------Eklendi @ 23:36:50 ---------- Yazıldı @ 23:34:53 ----------

nVidia 6800GT veya
kıyaslanabilir grafik kartı ve DirectX 9c ile uyumlu ses kartı bunlar kafamı karıştırıyo g6 larda bu özellikler verilmemiş g6 bu özelliklere uyumlu
oyun oynamak istiyorsanız 128bit ve üzeri ekran kartlı notebook almanız gerekiyor hp g6 larda 64bit ekran kartı var ve yeterli değil oyunlarda
oyun oynamak istiyorsanız bu laptoba bakmalısın 1.sınıf ekran kartı var 192bit

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben crysıs gt4 falan indirmeli oyunlar oynamam ben yukarda özelliklere göre uygun hp laptop var mi onu sordum demiştim senetle alicm diye adamlar da casper samsung hp var

futbol123

futbol123

Üye
kardeş ben crysıs gt4 falan indirmeli oyunlar oynamam ben yukarda özelliklere göre uygun hp laptop var mi onu sordum demiştim senetle alicm diye adamlar da casper samsung hp var
yukarda laptobun özellikleri yazmıyorki kardeşim? casper sakın alma ya hp ya samsung al özelliklerini biliyorsan yaz değerlendiriyim burdan :)

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sistemi: Windows® 7 /
Vista® SP2 / XP® SP3
İşlemci: Pentium 4, 2.8 GHz
ses kartı: 256 MB RAM DirectX 9
compatible
Geçici Hafıza(RAM): 1GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista/7)
Sabit Disk(HDD)(Gerekli Boş Alan): 3
MB boş sabit disk alanı
Ekran Kartı DirectX 9 compatible
with Pixel Shader 2.0 ekran kartı ekran kartı 1gb olsun daha ne dym 3d uyumlu olsun oyun 3d çünkü hatırlatırm browser oyunu

----------Eklendi @ 23:56:26 ---------- Yazıldı @ 23:54:46 ----------

gittiğim mağaza da hp g6 serisi vardı 300 400 tl fazla ödeyeceğim ama olsun senetle taksitle uçuruyorlar fıyatı ama bulduğum mağaza evkurdan daha az kazıklyo

----------Eklendi @ 23:59:16 ---------- Yazıldı @ 23:56:26 ----------

birde turbobost falan ne demek nasıl çıkıyo işlemci hızı 2.9 xD

futbol123

futbol123

Üye
gösterdeğin şey laptobun özellikleri değil bir programnın yada oyunun sistem gereksinimleri
işlemciye yük bindiğinde hızı artıyor oyunlarda programlarda vs..

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
yani dediğim oyunun sistem gereksinimine uygun değil diyrsn öyle mi

Mobinazmi

Üye
    Konu Sahibi
drakensang online darkorbit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...