notebook um bozuldu hiçbir şey çalışmıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

peytext

Üye
    Konu Sahibi
notebook um bozuldu hiçbir şey çalışmıyor..
HP Pavilion DV6000 laptop um var ama pc çöktü hernereye girersem şu çıkıyor karşıma ''bu dosya eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil.....'' exe leri falan hiç birini kuramıyorum ve açamıyorum nereye giresem hep o sorunla karşılaşıyorum.bilgisayarıma girdiğimde arama sonuçalrı diye bir şey çıkıyor.... formatta atamıyorum bios a giremiyorum pc açılırken f2 ye basıyorum bios a girince bios da hard disk test ve memory test .....gibi şeyler gözüküyor... yardımlarınız için tşk...

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Bilgisayarınızda bulunan çalıştırılabilir dosyalar bozulmuş gibi görünüyor. Haliyle açamıyorsunuz. Büyük ihtimalle bir virüs dosyaları bozarak içeriğini değiştirdi.
Tam olarak format atmanız sorunu %99 çözecektir.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Öncelikle aşağıdaki programı indirin ve çalıştırıp tarama yapın...Sonucu buraya yazın...

peytext

Üye
    Konu Sahibi
söylediğiniz programi ( 18628-ComboFix ) indirdim yalnız kuramıyorum birlikte aç simgesi var.tıkladığımda açılmıyor.yüklü eset ant. vir. programı var oda çalışmıyor.formatta atamıyorum bios a girerken bios un normal ekranı yok iki seçenekli bi şey var oda hard disk test falan yazıyor araştırdım oda güncellemeymiş galiba ama emin değilim...cevap yazan arkadaşlara tşk...

sakın sakın hp markalı bişey almayın... ((:

franklinda

franklinda

Üye
sizin ürününüz de ki bir hatayı bütüne yaymayın ve servise götürün ve yapacaksanız linux live cd ile sistemi açın ve virüs programı olan bir tane ile ve taratın yada normal birisiyle nete girip netten taratın virüsü kesin temizlenir ve düzelir. Ama dosya ilişkileri bilemiyorum tekrardan ilişkilendirme yapmalısın yada komut istemi ve f ile taratma da çözecektir hataları onarsın başlangıçta tamamdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt