Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
notebook, netbook , laptop arasındaki farklar nelerdir.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EneSinan
Üye
Konu Sahibi
notebook, netbook , laptop arasındaki farklar nelerdir.
normal bir masaüstü pc gibi herşeyi yapmam için hangisi daha iyi
fnldstntn
Üye
Netbook 8ile 12 inç ekrana sahip düşük sistemli cd okuyucusu olmayan uzun pil süresi olan ve kolay taşınabilir laptop veya notebook aynı şey ve notbook 13 inç ve üstü ve neredeyse bir masaüstü kadar performanslı olabilir...
daha çok ne amaçla kullandığına bağlı. donanım olarak notebooklar iyi şuan...
EneSinan
Üye
Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar.
- - - Eklendi - - -
o zaman netbook alacam. Cd ve dvd önemli. Benim için oyunun çok çok bi önemi yok. Ama autocad gibi çizim programlarını açan , kasılmayan , ısınmayan ve özellikle internete girmem için bin liralık birşey istiyorum.
o zaman netbook alacam. Cd ve dvd önemli. Benim için oyunun çok çok bi önemi yok. Ama autocad gibi çizim programlarını açan , kasılmayan , ısınmayan ve özellikle internete girmem için bin liralık birşey istiyorum.
netbooklar taşınabilirlik açısından iyidir. fiyat ve donanım olarak çok üst seviye cihaz değiller. sıkıntı çekersin tavsiye etmem mesela bimekste en pahalısı bu özelliklere bak anlarsın...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EneSinan
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler. Bunu almayı düşünüyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ısınma problemi ve sağlamlığı konusunda bilgi verebilir misiniz
restmod
Üye
kardesim cizim icin kullanicaksan bu bilgisayar bana gore fazla isinir islemcisi amd ve islemci hizi dusuk gibi
oyun için yapılmış bir cihaz değil açsa bile zevk almassın...
mrt-06
Üye
windows netbook iyidir internet vb için
- - - Eklendi - - -
bide son 2600 ve 2800 lerde fan filan yok hiç ısınma olmaz bu netbooklarda(2600 ve 2800) intel gma 3650 ekran kartı var sims 2 gta vice city vb oyunları oynatıyor