Notebook-Netbook bölümü hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Notebook-Netbook bölümü hakkında
Notebook-Netbook bölümüne markaların alt forumu açılsa,neyin nereye açılacağını bilsek,istekler,bilgiler birbirine karışmasa,hatta driver istekleri her markanın bölümüne açılsa nasıl olur acaba???

--------------- Ekleme ---------------

Kimse görüş belirtmeyecek mi?

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bencede böyle birşey olabilir hem tek bir forumda onca şey arasından kendi aradığımızı bulmak zahmetli ve zor oluyor.....

Ozan

Ozan

Admin
Konuyu dün gördüm biraz düşündüm bugün görüşümü belirteyim, marka tarzda notebook bölümleri açmak karmasıklıgı önleyip düzgün bir yapı sağlayacak olsa da,bence sitemiz için gereği olmayan bir uygulama zira telefonları bile anca kısmen ayırabildik ki notebook lar hem daha fazla hem de notebook lara bu kadar ragbet yok, bu kadar fazla konu yok

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu dün gördüm biraz düşündüm bugün görüşümü belirteyim, marka tarzda notebook bölümleri açmak karmasıklıgı önleyip düzgün bir yapı sağlayacak olsa da,bence sitemiz için gereği olmayan bir uygulama zira telefonları bile anca kısmen ayırabildik ki notebook lar hem daha fazla hem de notebook lara bu kadar ragbet yok, bu kadar fazla konu yok
Belkide sorun burda;
Çok konu olmamasının sebebi markaların olmaması belkide.Hem bölümün altında alt forum şeklinde açılırsa çok yer kaplayacağını düşünmüyorum.Yani Samsung,Sony Ericcson gibi kategori şeklinde değil de alt forum şeklinde.Örneğin Çin Üretimi kategorisi

Ayrıca tüm markalar konacak diye bişey de yok,belli başlı üreticiler konup diğer markalar adlı bir bölüm olabilir.26 üretici konmasın zaten.
Benim marka önerilerim:
Acer,Asus,Casper,Dell,HP,Lg,Toshiba ve Diğer Markalar...
Ben şahsen format konularımı Pc-Teknik Yardım bölümüne açtım,markalar olsaydı asıl bölümüne açardım...

Ozan

Ozan

Admin
Ama unuttugunuz birşey var, alt forum mantığı olsa format konusunu nereye açacaktınız ? Her makinada çok mu farklı bir işlem format olayı sonucta? Hepsinin ortak bir yöntemi var

Odysseus

Odysseus

Üye
Ahh ah. Eski günlerim geldi aklıma

Çin Üretimi Telefonlar kategorisini o hale getirmek için ne emek harcadım :agla: Ama hepsi feda olsun Maxicep'e.

Bu arada Atakan niye 20 kişi okurken PrntScrn yapıyorsun yahu. Şöyle 150 falan olunca yapsana :ehe

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Ahh ah. Eski günlerim geldi aklıma

Çin Üretimi Telefonlar kategorisini o hale getirmek için ne emek harcadım :agla: Ama hepsi feda olsun Maxicep'e.

Bu arada Atakan niye 20 kişi okurken PrntScrn yapıyorsun yahu. Şöyle 150 falan olunca yapsana :ehe
Ne adamsın ya :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Ama unuttugunuz birşey var, alt forum mantığı olsa format konusunu nereye açacaktınız ? Her makinada çok mu farklı bir işlem format olayı sonucta? Hepsinin ortak bir yöntemi var
Sonuçta format değil işte.Partition olayı var,driver olayı var.Masaüstü makinalara atar gibi atamıyorsunuz işte.

Uzatmaya gerek yok açmıyoruz deyip kilitleyin gitsin bu konuyu...

Ozan

Ozan

Admin
Bu kadar agresif olmaya gerek yok.
Asus ile ilgili Partition Ayarları ile Windows Kurma
Acer notebook lara format atmak, xp kurmak

bu tarz baslıklar açarsanız zaten önplana çıkmış olacak kısmen neyin ne oldugu.
Bölüme günde 2000 konu açılmadıgına göre, isleyiş aynı olacaktır.

Cevap tarzını begenmedim.

Konu Cevaplandı

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt