Notebook alıcam yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Notebook alıcam yardım.
Arkadaşlar fiyat en fazla 2300 felan.i7 istiyorum RAM +8gb olursa iyi olur.Ekran kartıda önemli benim için.Önerileriniz nelerdir?
Bu nasıl.

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Acil

Byfendy05

Byfendy05

Üye
Bana sorarsan Dell daha iyidir. Dell'in i7 modellerini aramanı söyleye bilirim.(Asus genel anlamda ATI Ekran kartı kullanıyor.Yüksek Çözünürlükte Oyun vs.Uygulamalar için Nvidia Ekran kartını önerebilirim.ATI Isınır.Nvidia için aynı şeyleri söylemek zor.)yinede karar sana kalmış.

Jsnow492

Jsnow492

Üye
Seçtiğiniz üründe iyi , i7 değil ama pek bir fark ettirmeyecektir diye düşünüyorum
Sizin Seçtiğiniz Üründe gt940m ekran kartı mevcut benim önerdiğimde gtx850m modeli mevcuttur.
Biraz Araştırma Yaparsanız gtx850m in daha üstün oldugunu görürsünüz

Son düzenleme:

Karavelaa

Üye
    Konu Sahibi
Seçtiğiniz üründe iyi , i7 değil ama pek bir fark ettirmeyecektir diye düşünüyorum
Sizin Seçtiğiniz Üründe gt940m ekran kartı mevcut benim önerdiğimde gtx850m modeli mevcuttur.
Biraz Araştırma Yaparsanız gtx850m in daha üstün oldugunu görürsünüz
Ram'i az bununda
Bana sorarsan Dell daha iyidir. Dell'in i7 modellerini aramanı söyleye bilirim.(Asus genel anlamda ATI Ekran kartı kullanıyor.Yüksek Çözünürlükte Oyun vs.Uygulamalar için Nvidia Ekran kartını önerebilirim.ATI Isınır.Nvidia için aynı şeyleri söylemek zor.)yinede karar sana kalmış.
Eski ASUS Laptoum AMD kullanıyor diye bıkmıştım zaten baktığım modeller NVİDİA artık. :tebessüm:

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
linkteki gayet iyi bi makine. bütcenede uygun. almanı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa

MaxipmaN

Üye
Asus genelde nvidia kullanıyor hep nvidia denk gelmistir bana

adanalı1

adanalı1

Üye
yerinde olsam atinin 128 bitli asus i7 modellerinden alırdım kardesim. bende aasus kullanıyorum. yeni nesil.ve asla abartılacak biçimde ısı yaşamadım

MaxipmaN

Üye
Suan kullandigim amd oldugu icin degistiriyorum :)

sectigim notebook gibi degilmi?
iki senedir amd ekran kartlı laptop kullanıyorum amd nin devreye girip girmediğini hala anlamadım :ehe ets2 gibi bir oyunda denemem lazım

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
Takipçi Satın Al

Üst Alt