Karşılaştırma note3 vs lg g3 (32 gb) vs sony xperia z2

Sponsorlu Bağlantılar

lg g3 vs note3

• lg g3

Kullanılan: 7 43.8%
  • note3

Kullanılan: 6 37.5%
  • sony xperia z2

Kullanılan: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Okumuşsun fakat bizzat test etmemişsin g3 ilk 40 dakika kasmiyo sonra zaten isinica kasmaya başlıyo san andreas için konuşuyorum
Forum mantigindaki olayda bu zaten okuduklarımıza göre karar veriyoruz.

Emre

Üye
g3 arayüzü gayet hızlı, oyunda sorun çıkarmaz adreno 330 gpu var ;)

berkmeric18

Üye
LG g3 ün şarjı cabuk biticek. 10dk oyun oynadıktan sonra telefon ateş gibi ısıncak.
Samsung desen bi süre sonra eski performansı alamayacaksın. Bataryalarda şişme falan oluyor samsungda. Açıkçası ikisinide tercih etmezdim. Çok çok iyi düşün derim. Benim görüşüm.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İki yıllık Note 3 cihazımın kutusundan bataryası bir kez dahi şişmedi Note serisinde batarya şişmesi hiç rastlamadım S4'te çok var o sorun.
@xmustx @serdar_gs @resitpolat @kiko60

Son düzenleme:
tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
LG g3 ün şarjı cabuk biticek. 10dk oyun oynadıktan sonra telefon ateş gibi ısıncak.
Samsung desen bi süre sonra eski performansı alamayacaksın. Bataryalarda şişme falan oluyor samsungda. Açıkçası ikisinide tercih etmezdim. Çok çok iyi düşün derim. Benim görüşüm.
sen ne önerirsin

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ohoo siz ucmussunuz isinan cihazin oyunda takilmasi mi kalmis bi gun bi cilginlik edip 1 saati gecik mc 5 oynadim beles wifi buldum ondan tabi :D telefon da cok isinmadi ama isindi yani kasma masma da olmadi G3 te de oyun isininca kasma olmuyo daha dogrusu kasmaya hic rastlamadim G3 un hakkini yememek lazim ama arayuzde sebebini bilmedigim yavaslamalar var arasira ayni arayuz G2 ye de geldi ama G2 eski performansinin ustune bile cikti.
Ikisi arasinda bence G3.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
Ohoo siz ucmussunuz isinan cihazin oyunda takilmasi mi kalmis bi gun bi cilginlik edip 1 saati gecik mc 5 oynadim beles wifi buldum ondan tabi :D telefon da cok isinmadi ama isindi yani kasma masma da olmadi G3 te de oyun isininca kasma olmuyo daha dogrusu kasmaya hic rastlamadim G3 un hakkini yememek lazim ama arayuzde sebebini bilmedigim yavaslamalar var arasira ayni arayuz G2 ye de geldi ama G2 eski performansinin ustune bile cikti.
Ikisi arasinda bence G3.
sen ne onerisin 1700 e

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Suan yeni model dusunsem 1.700 butcem olsa Z3 Compact alirdim cok tatli bir cihaz ama ikisi arasinda G3 daha agir basiyo daha şık bir ürün kalite ve kalite hissiyati veriyo.

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
Suan yeni model dusunsem 1.700 butcem olsa Z3 Compact alirdim cok tatli bir cihaz ama ikisi arasinda G3 daha agir basiyo daha şık bir ürün kalite ve kalite hissiyati veriyo.
z3 compat ta 2gb ram war oyun için alıcam 3 gb ramlı olrak onerin ne

berkmeric18

Üye
sen ne önerirsin

Ben sony oneririm. Lg g3 32gb yada note 4 alcaktim bende sana soyledigim sorunlari gercekte gordum test ettim. Xperia z3 aldim aldigim ilk gunden beri asla yari yolda birakmadi. Harika bi kamera isinma fazla yok belli bi seviyeye geldiginde sabit kaliyo fazla isinmiyor. kamerasi su gecirMez ozelligi var 3Gb ram dha ne olsun asla yari yolda birakmaz Pismn olmazsn. Ayrica android 5.1 surumunu 17 mayista alacagini duydum guncelleme konusunundada bir adim onde. Daha yeni bi guncelleme aldi bi yeniside yakinda gelir. Sony arastirmani oneririm. Ama xperia z2 de tercih edebilirsin z3 ile arasinda islemci ve ebat farki var karar senin :)

PriZm

PriZm

Üye
G3 te gayet güzel 2K oyunlarda kasmalar oluyor. Oyun performansı olarak Note 3 daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
vegatablo

vegatablo

Üye
Ben sony oneririm. Lg g3 32gb yada note 4 alcaktim bende sana soyledigim sorunlari gercekte gordum test ettim. Xperia z3 aldim aldigim ilk gunden beri asla yari yolda birakmadi. Harika bi kamera isinma fazla yok belli bi seviyeye geldiginde sabit kaliyo fazla isinmiyor. kamerasi su gecirMez ozelligi var 3Gb ram dha ne olsun asla yari yolda birakmaz Pismn olmazsn. Ayrica android 5.1 surumunu 17 mayista alacagini duydum guncelleme konusunundada bir adim onde. Daha yeni bi guncelleme aldi bi yeniside yakinda gelir. Sony arastirmani oneririm. Ama xperia z2 de tercih edebilirsin z3 ile arasinda islemci ve ebat farki var karar senin :)
Lg 5.0 ı 3 ay önce tüm g3 kullanıcılarina dagitmisti sony geç vermiş hemde baya

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nexuslardan önce vericekti de Google hop birader demis :D
G3 4 ayi gecti lollipop alali ama hala 5.0 ve 5.1 e cok ihtiyaci var suan isinma ve genel performans anlaminda.
Z3 ile Z2 arasinda su fark denecek kadar fark yok ekran farki haricinde ama ben ekrani hala begenmiyorum o ayri konu.
Ekrana takmayacaksan Z2 her turlu bunlarin arasinda.
Diger hersey icin eline alip incele oyle karar ver.Ben yine G3 32 GB diyorum.

MaxipmaN

Üye
kimse z2 işaretlememiş ilginç bu forumda

Üst Alt