teknolojibaronu
Üye
Forum mantigindaki olayda bu zaten okuduklarımıza göre karar veriyoruz.Okumuşsun fakat bizzat test etmemişsin g3 ilk 40 dakika kasmiyo sonra zaten isinica kasmaya başlıyo san andreas için konuşuyorum
Forum mantigindaki olayda bu zaten okuduklarımıza göre karar veriyoruz.Okumuşsun fakat bizzat test etmemişsin g3 ilk 40 dakika kasmiyo sonra zaten isinica kasmaya başlıyo san andreas için konuşuyorum
sen ne önerirsinLG g3 ün şarjı cabuk biticek. 10dk oyun oynadıktan sonra telefon ateş gibi ısıncak.
Samsung desen bi süre sonra eski performansı alamayacaksın. Bataryalarda şişme falan oluyor samsungda. Açıkçası ikisinide tercih etmezdim. Çok çok iyi düşün derim. Benim görüşüm.
telefon da cok isinmadi ama isindi yani kasma masma da olmadi G3 te de oyun isininca kasma olmuyo daha dogrusu kasmaya hic rastlamadim G3 un hakkini yememek lazim ama arayuzde sebebini bilmedigim yavaslamalar var arasira ayni arayuz G2 ye de geldi ama G2 eski performansinin ustune bile cikti.sen ne onerisin 1700 eOhoo siz ucmussunuz isinan cihazin oyunda takilmasi mi kalmis bi gun bi cilginlik edip 1 saati gecik mc 5 oynadim beles wifi buldum ondan tabitelefon da cok isinmadi ama isindi yani kasma masma da olmadi G3 te de oyun isininca kasma olmuyo daha dogrusu kasmaya hic rastlamadim G3 un hakkini yememek lazim ama arayuzde sebebini bilmedigim yavaslamalar var arasira ayni arayuz G2 ye de geldi ama G2 eski performansinin ustune bile cikti.
Ikisi arasinda bence G3.
z3 compat ta 2gb ram war oyun için alıcam 3 gb ramlı olrak onerin neSuan yeni model dusunsem 1.700 butcem olsa Z3 Compact alirdim cok tatli bir cihaz ama ikisi arasinda G3 daha agir basiyo daha şık bir ürün kalite ve kalite hissiyati veriyo.
sen ne önerirsin

Lg 5.0 ı 3 ay önce tüm g3 kullanıcılarina dagitmisti sony geç vermiş hemde bayaBen sony oneririm. Lg g3 32gb yada note 4 alcaktim bende sana soyledigim sorunlari gercekte gordum test ettim. Xperia z3 aldim aldigim ilk gunden beri asla yari yolda birakmadi. Harika bi kamera isinma fazla yok belli bi seviyeye geldiginde sabit kaliyo fazla isinmiyor. kamerasi su gecirMez ozelligi var 3Gb ram dha ne olsun asla yari yolda birakmaz Pismn olmazsn. Ayrica android 5.1 surumunu 17 mayista alacagini duydum guncelleme konusunundada bir adim onde. Daha yeni bi guncelleme aldi bi yeniside yakinda gelir. Sony arastirmani oneririm. Ama xperia z2 de tercih edebilirsin z3 ile arasinda islemci ve ebat farki var karar senin![]()