450 ye buldumda caydırdılarkaça alıyon la diskavriyi

artık bana yetmiyoniye la, atrix iyi değil mi?
sanırım S2 ye odinden rom atılıyomu ne öyle bişey oluyo koolaymıdırs2 al s2![]()

sanırım S2 ye odinden rom atılıyomu ne öyle bişey oluyo koolaymıdır![]()

inşallah öyledir görcezÇok kolay la, kuzenin s2sine cm10.1 kurmuştum.![]()

inşallah öyledir görcez![]()

atrixden basit olamazöyle la görürsün çok basit.![]()

hem arayüz hem uygulama hemde telefon boyuutu yûzünden 525 i eledimbak eğer oyun için alıcaksın discovery al zaten yeni yazılımıda yolda oyunları gayet akıcı eğer stabil bir sistem istersen wp nokia 525 iyi gelir ama discocery de gayet hızlı arkadaşımda var 5 aydır hiç format atmadı sürekli oyun yükleyip bitirip siliyo yenisin yüklüyo wp alırsan oyun oynayamazsın birde note 1 baya eskidi s2 de yani eskidi artık yazılımlarıda düşük artık samsung fazla destek vermiyor senin bütçene uygun 0 telefon discovery525 te oyun oynayamazsın derken mağaza dışından oyun yüklenmiyor birde mağaza da oyunlar paralı

böyle daha temelde öğreniliyodusony sıkıntıydı la öğrendikten sonra rahat ama başta zordu.
bootloader açacan da... uğraş dur, yok kerneli yok cwmsi.
S2de zaten recovery mod vardı, bootloader derdi yok. cmyi indirdim direk wipe yapıp flashladım oldu da bitti![]()

k.atatürk yazan bi kılıf görmüştüm onuda takınca acayip güzel duryyos2 de şekil telefon![]()

bak eğer oyun için alıcaksın discovery al zaten yeni yazılımıda yolda oyunları gayet akıcı eğer stabil bir sistem istersen wp nokia 525 iyi gelir ama discocery de gayet hızlı arkadaşımda var 5 aydır hiç format atmadı sürekli oyun yükleyip bitirip siliyo yenisin yüklüyo wp alırsan oyun oynayamazsın birde note 1 baya eskidi s2 de yani eskidi artık yazılımlarıda düşük artık samsung fazla destek vermiyor senin bütçene uygun 0 telefon discovery525 te oyun oynayamazsın derken mağaza dışından oyun yüklenmiyor birde mağaza da oyunlar paralı