Telefon Tavsiyesi note1 & diskavri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Invoke

Invoke

Üye
kaça alıyon la diskavriyi

Invoke

Invoke

Üye
neyse tamam özelden devam et.*

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
niye la, atrix iyi değil mi?
artık bana yetmiyo :D
android 4+ olması şart ya çoğu oyun uygulama yüklenmiyo (yani bana lazım olan)
onun dışında bi sıkıntısı yok hatta ilerde kesin özliycem o parmak izini dockını :/

esmeran3

esmeran3

Üye
s2 al s2 :)

Invoke

Invoke

Üye
sony sıkıntıydı la öğrendikten sonra rahat ama başta zordu.
bootloader açacan da... uğraş dur, yok kerneli yok cwmsi.
S2de zaten recovery mod vardı, bootloader derdi yok. cmyi indirdim direk wipe yapıp flashladım oldu da bitti :D

• Beğen

yusuf1998x

Üye
bak eğer oyun için alıcaksın discovery al zaten yeni yazılımıda yolda oyunları gayet akıcı eğer stabil bir sistem istersen wp nokia 525 iyi gelir ama discocery de gayet hızlı arkadaşımda var 5 aydır hiç format atmadı sürekli oyun yükleyip bitirip siliyo yenisin yüklüyo wp alırsan oyun oynayamazsın birde note 1 baya eskidi s2 de yani eskidi artık yazılımlarıda düşük artık samsung fazla destek vermiyor senin bütçene uygun 0 telefon discovery ;)525 te oyun oynayamazsın derken mağaza dışından oyun yüklenmiyor birde mağaza da oyunlar paralı

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
bak eğer oyun için alıcaksın discovery al zaten yeni yazılımıda yolda oyunları gayet akıcı eğer stabil bir sistem istersen wp nokia 525 iyi gelir ama discocery de gayet hızlı arkadaşımda var 5 aydır hiç format atmadı sürekli oyun yükleyip bitirip siliyo yenisin yüklüyo wp alırsan oyun oynayamazsın birde note 1 baya eskidi s2 de yani eskidi artık yazılımlarıda düşük artık samsung fazla destek vermiyor senin bütçene uygun 0 telefon discovery ;)525 te oyun oynayamazsın derken mağaza dışından oyun yüklenmiyor birde mağaza da oyunlar paralı
hem arayüz hem uygulama hemde telefon boyuutu yûzünden 525 i eledim :D
note1 eski büyk dediler eledim
diskavri ikinci ellerde sorun çkyomus ekran olsun şarj yerinde felan olsun dediler eledim :D
pek oyun oynamam ama androiddende şaşmam S2 de benim oynayacağım oyunlara yeter :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
sony sıkıntıydı la öğrendikten sonra rahat ama başta zordu.
bootloader açacan da... uğraş dur, yok kerneli yok cwmsi.
S2de zaten recovery mod vardı, bootloader derdi yok. cmyi indirdim direk wipe yapıp flashladım oldu da bitti :D
böyle daha temelde öğreniliyodu :D
neyse
satym su teli alym S2 yi samsung bölmüne bi giris yapym :D

yusuf1998x

Üye
s2 de şekil telefon :)

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Bir şey düzeltmek istiyorum. WP8'de mağaza dışı uygulama yüklenebiliyor. Fakat sınırı var. Ayrıca mağazadaki tüm oyunlar ücretli değil. Ücretsiz bir sürü güzel oyun var.

Son düzenleme:
  • Beğen

yusuf1998x

Üye
güzel oyunların hepsi paralı örneğin asphalt 8 modern combat felan ama sen subway oynuyucaksan o başka.. Dışardan uygulama yüklemek sisteme hack gibi birşey yapılıyor oda garantiden çıkarıyor cihazı aynı iphone larda olduğu gibi

fk555897

fk555897

Üye
Forumda telefonuna ROM atan çok kişi var. Sana yardımcı olurlar. S2 çok tutulan bir telefon olduğundan ROM sorunu da olmaz.

ANIL

ANIL

Admin
Konu sahibi isteği üzerine :locked2:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt