Note III alıyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Note III alıyoruz
evet arkadaşlar dayım s4 kullanıcısı ve iş adamı daha büyük bir ekran ve s-pen istediği için note 3 alıcak çıktığı gün alıyoruz ve s4 bana kalıyor geldiğinde size karşılaştırmasını yapıcam :)

vegatablo

vegatablo

Üye
simdiden hayirli olsun kardesim bende s2 yi degistirsemmi acaba gerci evde s3 te var ama s4 alabilirim

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
s2 de hala güzel ama ekran olarak en azından hd olmasını tercih ederdim yani s3'e geçmek olabilir ama s4'e geçersen daha memnun olursun

ozakin70

ozakin70

Üye
simdiden hayirli olsun kardesim bende s2 yi degistirsemmi acaba gerci evde s3 te var ama s4 alabilirim

Bence bekle du iphone larda bi tanirltilsinda fiyatlar bi yerlessin bigun gidiyorum 1850 lira ertesi gun 1750 lira sonraki gun 1800 lira;D

Invoke

Invoke

Üye

Ben olsam s2den s3e geçmem; ama s4 olabilir. Şuan olmuyorsa da s2 zaten hala işini görüyordur beklersin s4 daha ucuzlar :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun

samety500

samety500

Üye
Hayirli olsn darisi bize :)

ravenas

ravenas

Üye
Hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım karşılaştırmayı :) bende s3'den s4 e geçecem tabi satabilirsem s3'ü :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hayırlı olsun sigortalatmanızı tavsiye ederim güzel ve büyük bir tercih :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
dayiya bak hele:naughty: hayirli olsun

canko13

canko13

Üye
Helal dayiya. Şöyle bir dayimiz olmadı gitti. .

• Beğen
Tepkiler: .caner.
enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
ve yengemde büyük bir olasılık iphone 5'ini satıp yeni iphone alıcak :) onunlada karşılaştırırım :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt