note alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
note alınırmı ?
samsung note alınırmı ?

klongs

klongs

Üye
s2 yi satip mi alacaksin

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
yok bende wave vardı 6. kez servise gitti şimdi parası iade alıcam 1.000 tl s2 babama vercem yeni tel ben alcam da note alıcamda şimdi gecmi kaldım bekliyimi biraz daha

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Şöyle açıklayayım. Galaxy Nexus, Galaxy Note ve S2 arasında aşırı kararsızdım. Sonra + ve - leri bir kenara yazdım. Note da boyutu dışında hiç bir eksi yoktu. Ki aldıktan sonra fark ettim ki bu bir eksi değil koca bir artıymış. oyun oynarkan fotoğraf ve video düzenlerken internette takılırken yok böyle bir rahatlık. Herkes büyük diye laf ediyor ama ortamdaki kimse gözünü telefondan alamıyor :) Sonuç olarak ben alınır dedim ve aldım tavsiye ederim :)

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
ya şimdi note 2 diyolar ama s3 ddiler hiç :D umrumda olmadı valla s2 kadar saglam deil ama şimdi note 2 falan bilmiyorum ya :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Note 2 bekle

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
oda 6 7 ay sonra çıkıcak :) ekimde taaa

klongs

klongs

Üye
ya şimdi note 2 diyolar ama s3 ddiler hiç :D umrumda olmadı valla s2 kadar saglam deil ama şimdi note 2 falan bilmiyorum ya :)

note 2 bekle oled 1920x1080 p mali 604 gpu 2 ghz işlemci falan süper olacak

Dampierre

Dampierre

Üye
hem note hem de s2 kullanan kullanıcılar genellikle note'u aşırı büyük ve s2 ye tercih edilmeyecek bir seçenek olarak görüyor.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bende note 2 bekliyorum

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
E tabiki durumun yetiyor ise almaay Note 2 yi bekle

enaa_881

enaa_881

Üye
note alinir tabi arkadaslarin dedigi gibi eger bekliyceksen note 2 yi bekleyebilirsin ama beklemiyceksende note da seni uzun bi sure goturur

- - - Eklendi - - -

nerden almayi dusunuyosun bilmiyorum ama androidtelefonlari.com da 1299 tl su anda

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
note alinir tabi arkadaslarin dedigi gibi eger bekliyceksen note 2 yi bekleyebilirsin ama beklemiyceksende note da seni uzun bi sure goturur

- - - Eklendi - - -

nerden almayi dusunuyosun bilmiyorum ama androidtelefonlari.com da 1299 tl su anda

evet bende o siteden aldım 1 aydır kullanıyorum sıkıntı yok memnunum :)

İncİnat

İncİnat

Üye
note alınır şu an alınacak birkaç samsung cihaz var : s3 s2 s (seri oldu) note, gtab 10.1 2 note 2

TeAmo42

TeAmo42

Üye
note 2 ortalığı yıkacak bence onu bekle

Superfan

Superfan

Üye
Note 2 çok pahalı olur.Ekranı süper.

lolaman

lolaman

Üye
Ben büyücüyüm getirin notelarınızı bana ben onları note 2 yaparım :D

hotlock

hotlock

Üye
yok bende wave vardı 6. kez servise gitti şimdi parası iade alıcam 1.000 tl s2 babama vercem yeni tel ben alcam da note alıcamda şimdi gecmi kaldım bekliyimi biraz daha

kendi ağzınla diyosun 6 kez servise giden bi markadan telefon alınırmı ?? ayrıca note için netten bakarak karar verme derim git eline al incele tutuşuna faln bak ondan sonra al %50 ihtimal o boyutları gördkten sonra vazgeçeceksn. İnan note ile telefon görüşmesi yaparken çok itici oluyor . bu kendi görşm sen ne düşünrsn bilemem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...