n73balikesir
Üye
-
Konu Sahibi
-
diğer soruların için değil ama video açmak için en iyi uygulama DicePlayer. Kesinlikle, başka bir alternatife bile bakmayın.
sağol,ellrinden öperim.birde kalvyeyi kullanmak işkence.çok zorluyor acaba klavye programı varmı şöyle büyük tuşlu olan.
torrent nasıl oluyor ? 720p dizi indirilebilir mi ?
mx yerine başka bir program deniyebilirsin hem şuan androidde işe yarar downlander programı yok ama youtubeden indirmek için güzel bi program vardı onu deneyebilirsinönceden adownload diye program indrmiştim.oradan video indirmeye çalışıyorum ama çok bayıyor.
-tohumalnıyor
-zamanlanıyor
-emsalleniyor
uyarıları var sürekli nedir.
birde bazılarının uzantıları rar ve exe bu videolar açılmaz değil mi?
birde inen bazı videolar daha önce indirdiğim mxplayerle çalıştırdığımda video ses var ilerleme var ama görüntü yok.ne yapabilirim.
O iş kullanış ile tercih ile alakalı kardeş, bana Bsp kullanışlı gelir, sana Dice Player. Saygı duyarım.
hacı yeni bilgisayar veya telefon mu alıyorsun, iş veya kullanışa bakacaksın. video player kullanacaksan, önemli olan açabildiği formatlardır telefon için. bilgisayardaki gibi değil ki bu durum.
Galaxy Note 'un açamadığı bir video formatı söylermisin? Yada Dice Player 'ın açıpta, Bsp 'ın açamadığı bir format.
video'nun içine gömülmüş bir dts ses.
sen biraz egzotik şeyler arıyosunelbette onuda açan bi program bulunur, bulunmazsada canın sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?