n73balikesir
Üye
note aldım.yeniyim.bakarmısınız?
öğrenicez sora sora inşallah.sizde sabırla cevapalrsanız...
telefonun sesini kısayoldan azaltıp çoğaltma nasıl oluyor.yandan basıyorum kapanıyor ekran başak yolu var mı?
-winap yükledim ama memnun değilim herşeyi ekliyor ses kayıtlarınıda ben sadece şarkılar adlı klasörümün ve ilahiler adlı klasörümün ekenmesini hatta 2 ayrı grup oluşturmak istiyorum hangi program tavsiye edersiniz?
-bazı videoalrı üzgünüz açılmıyor diyor...mx5 gibi program yükledim.her videoyu açan program hangisini tavsiye edersiniz?
-klasöre nasıl şifre koyabilirim?
torrent olarak en hızlı ve en çok sonuç olan hangisi utorrent ile adownload indiridim.birde utorrent-eu sayfasını açmıyor neden?yasaklımı?
şimdiilk bu kadar
)) teşekkürler...
ha birde şimdi yazaroku.com bunu indirdim ana sayfada bunu veya başka kısayolu internet olanı açtık çıakrken nasıl çıkıcaz geri geri tuşlrına basarkmı bildirimlerde yada en tepede amblemi hala duruyorda...
telefonun sesini kısayoldan azaltıp çoğaltma nasıl oluyor.yandan basıyorum kapanıyor ekran başak yolu var mı?
-winap yükledim ama memnun değilim herşeyi ekliyor ses kayıtlarınıda ben sadece şarkılar adlı klasörümün ve ilahiler adlı klasörümün ekenmesini hatta 2 ayrı grup oluşturmak istiyorum hangi program tavsiye edersiniz?
-bazı videoalrı üzgünüz açılmıyor diyor...mx5 gibi program yükledim.her videoyu açan program hangisini tavsiye edersiniz?
-klasöre nasıl şifre koyabilirim?
torrent olarak en hızlı ve en çok sonuç olan hangisi utorrent ile adownload indiridim.birde utorrent-eu sayfasını açmıyor neden?yasaklımı?
şimdiilk bu kadar
)) teşekkürler...ha birde şimdi yazaroku.com bunu indirdim ana sayfada bunu veya başka kısayolu internet olanı açtık çıakrken nasıl çıkıcaz geri geri tuşlrına basarkmı bildirimlerde yada en tepede amblemi hala duruyorda...