Uygulama note aldım.yeniyim.bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
note aldım.yeniyim.bakarmısınız?
öğrenicez sora sora inşallah.sizde sabırla cevapalrsanız...
telefonun sesini kısayoldan azaltıp çoğaltma nasıl oluyor.yandan basıyorum kapanıyor ekran başak yolu var mı?
-winap yükledim ama memnun değilim herşeyi ekliyor ses kayıtlarınıda ben sadece şarkılar adlı klasörümün ve ilahiler adlı klasörümün ekenmesini hatta 2 ayrı grup oluşturmak istiyorum hangi program tavsiye edersiniz?
-bazı videoalrı üzgünüz açılmıyor diyor...mx5 gibi program yükledim.her videoyu açan program hangisini tavsiye edersiniz?
-klasöre nasıl şifre koyabilirim?
torrent olarak en hızlı ve en çok sonuç olan hangisi utorrent ile adownload indiridim.birde utorrent-eu sayfasını açmıyor neden?yasaklımı?
şimdiilk bu kadar:))) teşekkürler...
ha birde şimdi yazaroku.com bunu indirdim ana sayfada bunu veya başka kısayolu internet olanı açtık çıakrken nasıl çıkıcaz geri geri tuşlrına basarkmı bildirimlerde yada en tepede amblemi hala duruyorda...

emoliii

emoliii

Üye
Yarımcı olmak işimiz, elimize yapışmaz ya başlayalım... (ayrıca bende de note var)

1. sol tarafta ki ses açıp kısma tuşundan sesi (ekran kapalıyken bile) açıp kısabilirsin titreşim ve sessizede alabilirsin.

2.altta linkini vereceğim programı kullan ilk ayarları yaptıktan sonra ekolayzıra dokunma en iyisini ayarlamış olacak zaten ve klasör ekleyip silebiliyorsun.
" "

3.BsPlayer çok kullanışlı bi program ekranın sol tarafında parmağını kaydırınca parlalık, üstünde zaman çizelgesi, sağındada ses ayarı yapılıyor.
" "

4.bu tarz 1-2 program var ama hem telefonu ölümüne kasıyor hemde hiç kullanışlı değler bu konuda yardımcı olamayacağım sana telefonu kitlemeni öneririm.

5.Torrent indirmek için kullanacağın program bu olabilir.
" "

6.Programı bilmiyorum ama yüksek ihtimal çıkarken sol tuş (ana menü) tuşuna basıp çıkış (var ise) ona tıklayıp çıkabilirsin)

Umarım yararlı olmuşumdur.

cortex47

cortex47

Üye
diğer soruların için değil ama video açmak için en iyi uygulama DicePlayer. Kesinlikle, başka bir alternatife bile bakmayın.

emoliii

emoliii

Üye
diğer soruların için değil ama video açmak için en iyi uygulama DicePlayer. Kesinlikle, başka bir alternatife bile bakmayın.

O iş kullanış ile tercih ile alakalı kardeş, bana Bsp kullanışlı gelir, sana Dice Player. Saygı duyarım.

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
sağol,ellrinden öperim.birde kalvyeyi kullanmak işkence.çok zorluyor acaba klavye programı varmı şöyle büyük tuşlu olan.

SalihYetis

SalihYetis

Üye
torrent nasıl oluyor ? 720p dizi indirilebilir mi ?

emoliii

emoliii

Üye
sağol,ellrinden öperim.birde kalvyeyi kullanmak işkence.çok zorluyor acaba klavye programı varmı şöyle büyük tuşlu olan.

Estağfurllah el öpmelik birşey yok işine yaradıysa ne mutlu bana kardeşim :)

klavye olarak ben bunu kullanıyorum
" Jelly Bean Keyboard "

beğenmezsen Go Keyboard

2sinide dene derim ama bence Jb keyboard daha kaliteli.

- - - Eklendi - - -

torrent nasıl oluyor ? 720p dizi indirilebilir mi ?

Bilgisayardan indirdiğin tüm torrentleri yukarıda verdiğim program ile indirebilirsin. Torrent içeriğinde ki dosya uzantısı fark etmez.

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
önceden adownload diye program indrmiştim.oradan video indirmeye çalışıyorum ama çok bayıyor.
-tohumalnıyor
-zamanlanıyor
-emsalleniyor
uyarıları var sürekli nedir.
birde bazılarının uzantıları rar ve exe bu videolar açılmaz değil mi?
birde inen bazı videolar daha önce indirdiğim mxplayerle çalıştırdığımda video ses var ilerleme var ama görüntü yok.ne yapabilirim.

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
soruma cvp verebilcek var mı?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
önceden adownload diye program indrmiştim.oradan video indirmeye çalışıyorum ama çok bayıyor.
-tohumalnıyor
-zamanlanıyor
-emsalleniyor
uyarıları var sürekli nedir.
birde bazılarının uzantıları rar ve exe bu videolar açılmaz değil mi?
birde inen bazı videolar daha önce indirdiğim mxplayerle çalıştırdığımda video ses var ilerleme var ama görüntü yok.ne yapabilirim.
mx yerine başka bir program deniyebilirsin hem şuan androidde işe yarar downlander programı yok ama youtubeden indirmek için güzel bi program vardı onu deneyebilirsin

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
Tubemate hocam. Youtube videolarını kolaylıkla indirin

cortex47

cortex47

Üye
O iş kullanış ile tercih ile alakalı kardeş, bana Bsp kullanışlı gelir, sana Dice Player. Saygı duyarım.

hacı yeni bilgisayar veya telefon mu alıyorsun, iş veya kullanışa bakacaksın. video player kullanacaksan, önemli olan açabildiği formatlardır telefon için. bilgisayardaki gibi değil ki bu durum.

emoliii

emoliii

Üye

hacı yeni bilgisayar veya telefon mu alıyorsun, iş veya kullanışa bakacaksın. video player kullanacaksan, önemli olan açabildiği formatlardır telefon için. bilgisayardaki gibi değil ki bu durum.

Galaxy Note 'un açamadığı bir video formatı söylermisin? Yada Dice Player 'ın açıpta, Bsp 'ın açamadığı bir format.

cortex47

cortex47

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt