Tavsiye Note 5 teknosa da 2015TL

Sponsorlu Bağlantılar

lucifer66

Üye
    Konu Sahibi
Note 5 teknosa da 2015TL
Merhaba sayın forumdaşlarım. Dün akşam televizyon karşısındayken başlıkta da belirttiğim gibi bir reklam gördüm ve ne kadar araştırsam da bir türlü bulamıyorum haberde 2499 un üstü çizili 2015 TL yazıyordu. Merak ettiğim şey ise belki sizlerden biri bu haberi görmüştür yada bu konuda beni aydınlatabilir. İyi haftasonları diliyorum.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Merhaba sayın forumdaşlarım. Dün akşam televizyon karşısındayken başlıkta da belirttiğim gibi bir reklam gördüm ve ne kadar araştırsam da bir türlü bulamıyorum haberde 2499 un üstü çizili 2015 TL yazıyordu. Merak ettiğim şey ise belki sizlerden biri bu haberi görmüştür yada bu konuda beni aydınlatabilir. İyi haftasonları diliyorum.
Teknosaysa Kesin Teşhirdir Anlamıyorum Neden Öyle Yapıyorlarsa Sağda Fiyatin Altındaki Yazıya Bak Anlarısn

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Teknosa ya akıl erdirmek çok zor 6 yıllık cihazlar bazen hiç fiyat değişmez. Etiket aynı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dark bu bir şaka olamaz :)

lucifer66

Üye
    Konu Sahibi
Bende çok kez araştırdım ama hiçbir şekilde bulamadım. Teşhir ürünüde yazıyordu. İnanamadım ve buraya yazdım

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadaşlar sanırım Teknosa Mobil reklamından bahsediyorsunuz. 24 ay kalma sözünüze evet ciddi bir indirim kuponu alıyorsunuz ve o kuponu belirtilen tarihler arasında belirtilen cihaz için satın almada kullanıyorsunuz. Teknosa mobil bu uygulamayı bir çok cihaz için yapıyor.

lucifer66

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğiniz konu hakkında bilgim var hatta 2299 TL ye düşüyor. Fakat fiyatın 2015 TL olmasına karşın sanırsam bu bir yılbaşı indirimi. Kampanyalar karışmış olabilir. Neyse ben yinede konuyla ilgilenen herkese teşekkür ediyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt