note 4 google maps yürüyüş modunda hata veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

linka_try

Üye
    Konu Sahibi
note 4 google maps yürüyüş modunda hata veriyor
Arkadaşlar note 4 kullanıyorum google maps de yol tarifi alırken araba ile yol tarıfini veriyor hata vermiyor ama yürüyüş seçeneğinde haritalar durduruldu uyarısı geliyor ve programdan çıkıyor neden olabilir acaba????

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Arkadaşlar note 4 kullanıyorum google maps de yol tarifi alırken araba ile yol tarıfini veriyor hata vermiyor ama yürüyüş seçeneğinde haritalar durduruldu uyarısı geliyor ve programdan çıkıyor neden olabilir acaba????
denedim, öyle bir sıkıntı yaşamadım. Uygulama verilerini silip tekrar dene

skrylmz

Üye
Ayarlar kısmından "cihaz hakkında" tıklıyorsunuz. Oradan yapım numarasına arka arkaya 5-6 kez tıklayın. Böylece "Geliştirici seçenekleri" aktif olacak. Tekrar ayarlar kısmından "Geliştirici Seçenekleri" ne gelip pencere animasyon değerlerini sıfır yapın.

Ali Akkurt

Üye
Ayarlar kısmından "cihaz hakkında" tıklıyorsunuz. Oradan yapım numarasına arka arkaya 5-6 kez tıklayın. Böylece "Geliştirici seçenekleri" aktif olacak. Tekrar ayarlar kısmından "Geliştirici Seçenekleri" ne gelip pencere animasyon değerlerini sıfır yapın.

Yazdığını yaptım ama olmadı maalesef. Telefonü servise verdim bu yüzden. 3 hafta sonra yenisini gönderdiler. Ama bunda da aynı hatayı veriyor. Kafayı yemek üzereyim sinirden. Lütfen yardım edin :'(

Takipçi Satın Al

Üst Alt