Telefon Tavsiyesi Note 4 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Note 4 alınır - alınmaz

• Alınır

Kullanılan: 29 76.3%
  • Alınmaz

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38
Luck Star

Luck Star

Üye
hafıza kartı kullanan telefonların kasmasi gerçekten normalmis.

Son düzenleme:

byAndroid

byAndroid

Üye
Neden öyle birşey varmış Bence saçma 16 gb hafıza kartı var class10 sıkıntı yaşamadım. Class 4 falan olursa sıkıntı olabilir

Luck Star

Luck Star

Üye
yok gerçekten kasan cihazlarda ilk önce hafıza kartını çıkartıyoruz sorun azalıyor olmazsa yazılımı baştan atıyoruz halloluyor. müşteri de dedi ne alaka diye ama bilmiyorum. class farketmiyor vallahi :)

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Class farketmiyor gerçekten arkadaşın telefon gPro aa oyununda kasıyordu hafıza kartını çıkardı kasma falan olmadı

Luck Star

Luck Star

Üye
Bunu araştırmak lazım aslında. Biz nedeni müşteriye anlatmakla ugrasmamak için virus girmiş diyoruz. :D (Androidde virus yok )

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
byAndroid

byAndroid

Üye
O nasıl iş yaa tamam da sebep ne? Yani neden kastirsim bi hafıza kartı

Luck Star

Luck Star

Üye
bilsem yazarım dimi :D

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta kendi hafızası gibi muamele yapmıyor hafıza kartına muhtemelen okuma hızından kaynaklanıyor ve kendi hafızası olmadığı için hata payı çok oluyor

byAndroid

byAndroid

Üye
Bilmiyorum saçma geldi bana sebebide koskoca şirketler bunu bildiği halde yapmazlar heralde yada yaparlar satış politikası :D

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartsız kullanmak en güzeli sorunsuz sıkıntısız :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Yetmiyor ki bana 8 gn telefon bana kalan 4 küsür :D çaktım 16 gb class 10 Kingston oyunlarım falan bir ara oradaydı hep obb dosyaları falan sıkıntı yok

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Günümüz şartlarında 32gb dahili yeterli artı bişeye gerek yok :)

byAndroid

byAndroid

Üye
32 gb yeter canım :)

MaxipmaN

Üye
eskiden class falan yok tabi, bir de 2gb falan takınca eski nokialar cortluyordu

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
2 gb takınca kral sendin :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben 2 yıldır dolu hafıza kartıma 1 kez dahi format atmadim halen daha telefon kasma yapmıyor bence sizin kullandığınız uyg ve indirdiklerinze bağlı bir durum.

• Beğen
Tepkiler: AHKE
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir ama çokta değişik fazteziler peşinde değiliz sıkıntı illaki çıkıyor :) bu durumda siz istasnasınız :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sandiskten Şaşmam :)

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Hafıza kartını takınca bazı romlarda media scanner işlemi bugta kalıyor. Sürekli tarama yaptığı için I/O ve işlemci performansında düşüş oluyor.

• Beğen

MaxipmaN

Üye
Ben 2 yıldır dolu hafıza kartıma 1 kez dahi format atmadim halen daha telefon kasma yapmıyor bence sizin kullandığınız uyg ve indirdiklerinze bağlı bir durum.
telefona format atıp karta atmayınca wifiyi kapatsan bile pilden bakınca açık gözüküyor bende :D

Üst Alt