Telefon Tavsiyesi Note 4 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Note 4 alınır - alınmaz

• Alınır

Kullanılan: 29 76.3%
  • Alınmaz

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38

emo074

Üye
g4 hakkinda sunu soyleyebilirim, kendim g3 kullaniyorum kamera kalitesi disinda hic bir pozitif yonu yok. Telefon oyunlarda uygulamarda asiri isiniyor g4 e baktigimda ozelliklerinin nerdeyse ayni oldugunu ve tek degisen seyin kamerasindaki bir kac ayar oldugunu gordum ve telefonu degistirmeme bile degmeyecegini fark ettim. Ayrica g3 ortalama bir telefon benim gibi maddi durumu ortalama olup iyi telefon kullanmak isteyenlere tavsiye edebilirim ekran ve kamera olayi guzel diger uygulamarda calisiyor rahatlikla ama isinmasi biraz sikinti yaratabilir.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve rodinatr

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Aman aman LG deme bana ustam g4 üde değerlendirmiştim yorumların hepsi kamerası hariç herşeyi berbat yönündeydi. Öyle iyi yorum yapanlarda 2.5 milyar verip kötü yanlarını kendilerine yediremeyenlerden. Biraz objektif olsalar insanlara olduğu gibi anlatsalar senin gibi :alkis

• Beğen
Tepkiler: emo074 ve byAndroid
Enes

Enes

Üye
telefonumu düşürüp kırmasaydım ben de bekleyecektim de :) neyse bakalım almış olduk artık :)

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Herşey nasip kısmet :)

Luck Star

Luck Star

Üye
lg de g2 - g pro 2 - g flex den başka model alınmaz. belki g3 3gb ram olan alınabilir biraz ısınır sarji az gider ama diğer markalar sütten çıkmış ak kaşık değil göründüğü üzere :) o yüzden fiyatı uygun ama en iyi olanı tercih et.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
g4 için ise g4 pro beklenmeli suan tek iyi yani kamera ve ekrani

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş g pro almıştı ben böyle bişey görmedim abi sanki adamlar telefonu teknosaya bırakıp kaçmışlar ne bir ekran jelatini ne bir kılıf ne bir aksesuar ne bir güncelleme resmen çıkarttıkları telefonu unutmuşlar :D
g4 için ise g4 pro beklenmeli suan tek iyi yani kamera ve ekrani
G4 pronunda ekranı daha büyük olucakmış tercih edeceğimi düşünmüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: emo074
Luck Star

Luck Star

Üye
lg nin ekran boyutu büyük kasası küçük olur :) 5.8" ile note 4 tek küçük olur ama tercih meselesi tabi. g pro tutulmadigi için ülkeye gelmesi daha sonra.

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
lg nin ekran boyutu büyük kasası küçük olur :) 5.8" ile note 4 tek küçük olur ama tercih meselesi tabi. g pro tutulmadigi için ülkeye gelmesi daha sonra.
Geçen sene işte servisine gitmiştik kılıf falan alıcaktık bi önceki günde aramıştık bir sürü çeşit var falan filan yaptılar bi gittik stoklarında yokmuş :D böyle bi rezillik yok :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 5 5.9 olsada çerçeve ve incelikten o büyüklüğü hissettirmeyecek diye düşünüyorum.

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Şu meizuyla bi tanışıyimde sonra karar vericem :D
Meizu 32 bit arkadaşlar bi sorun teşkil edermi veya böyle bir sıkıntı ile karşılaştınız mı ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Note 4 te 32 bit çalışıyor bi sorun olmaz sorun olacak bişey değil o

• Beğen
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 te 32 bit çalışıyor bi sorun olmaz sorun olacak bişey değil o
Bende öyle düşünüyordum teşekkürler :)
Arkadaşlar şimdi geldim incelemeden. İlk bakışımda zaten tutuldum böyle bi şıklık böyle bir elit duruş olamaz. Düşünmeden alın valla not 4 falan hikaye
Mx4 pro alıcaklar hiç şüphe etmeden alsınlar. Kamerası falan süper valla kaliteli olduğunu görünüşünden anlıyosunuz adamlar güzel toplamışlar ekranı harika daha gerçekçi renkler veriyor alıcam Allah nasip ederse.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
tek eksik yani sd card girişi yok. mümkünse 32/64gb almaya bak. hayırlı olsun şimdiden.

• Beğen
AHKE

AHKE

Üye
Note 5 te sd kart girişi ve çıkarılabilir batarya olur mu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 5 te sd kart girişi ve çıkarılabilir batarya olur mu
Bence Note 5 Note 4 gibi olacak veya kaliteli bir plastik kapak metal hissiyatı veren. Samsung'un bir tane serisinde bu malzeme vardı adı aklıma gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: AHKE
rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
Almışken 32 lik alıcam gerçekten herkese tavsiye ediyorum alıncada deneyimlerimi paylaşıcam ama görünüşü falan çok çekici mükemmel tasarımı var :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Arka kapağı açılıyor ve sd card yok. Hep böyle güzel cihazlara bu zulmü yapıyorlar. LG G2 de çıktığı dönemin çok üstünde bir cihazdı yine sd card engeli koyarak baltalamışlardı ama hafıza yetenler için iyi .

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şimdi de kapak var diye baltalanıyor :ehe
Korelilerin kaderi :D

rodinatr

rodinatr

Üye
    Konu Sahibi
32 gb bence yeterli hem olsa bile sd kart kullanmıyorum ben illa bi virüs bulaşıyor telefonu aptallaştırıyor çünkü

Üst Alt