Silinen Üye 2278944
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Çoğu kişi memnun değil demek ki..Sen bence araştır kuzum ona göre davran..Bence zaten ICS olamdığı için kurtarma gelecektir Android den..
hmmmm o zamam 4.0.4 beklemek en iyisi gibi gorunuyo
- - - Eklendi - - -
ne zamana gelir
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar yorumlariniz icin cok saolun
evt bende sorun yaşamıyorumArkadas bizim insanimizda neden bu olaylar var anlamiyorum.
s2 ve Note Ics sürümlerinde sorun falan yok tam aksine akici calisiyor.
Tele format aticaksiniz buna dahili ve varsa harici hafizanizda dahil.
Ayrica kullandiginiz programlari marketden tekrar kurun, parali programlar icinde yeniden kurun deneyin bakalim kasiyormu.
Ayrica dünya kadar custom rom illa orjinal rom istiyorsunuz stock kerneller mevcut.
Takintili bir toplumuz ya windows 7 ciktiginda adamin vista ve XP program ve driverslarini Win 7 cakip sonrasinda saydirmasi örnegini android icin yapiyorsunuz.
Ayrica bulunan hatalarda bundan sonrkai dönemde adamlar düzeltiyorlar.
dostum eksiklerin var hort diye hortlatırsan ceza alırsın ve kaliteli ve eski konu hortlat kaliteli konu hortlatıyoruz artık
Arkadas bizim insanimizda neden bu olaylar var anlamiyorum.
s2 ve Note Ics sürümlerinde sorun falan yok tam aksine akici calisiyor.
Tele format aticaksiniz buna dahili ve varsa harici hafizanizda dahil.
Ayrica kullandiginiz programlari marketden tekrar kurun, parali programlar icinde yeniden kurun deneyin bakalim kasiyormu.
Ayrica dünya kadar custom rom illa orjinal rom istiyorsunuz stock kerneller mevcut.
Takintili bir toplumuz ya windows 7 ciktiginda adamin vista ve XP program ve driverslarini Win 7 cakip sonrasinda saydirmasi örnegini android icin yapiyorsunuz.
Ayrica bulunan hatalarda bundan sonrkai dönemde adamlar düzeltiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?