Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeNote 3
Sponsorlu Bağlantılar
BeatsBox
Üye
Konu Sahibi
Note 3
Arkadaşlar ben kore mali note 3 almak istiyorum sizce almalimiyim veya nerden almaliyim ben cok oyun oynarim telefondanda anlarim daha once rom falan kurdum eski telefon galaxy w
fk555897
Üye
Bence alma onun yerine bütçeni söyle sana iyi bir telefon önerelim.
BeatsBox
Üye
Konu Sahibi
750-800
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
olabilirmiYada bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
xmustx
Üye
Orjinal note 3 var gerçekten herşeyi ile fark ettiriyor.yurt dışı alsan pasaporta kayıt ettirsen daha iyi olmazmı.biraz geç olur ama temiz olur.mesela 1000 lira.. bi atasözü derki ucuz mal alacak kadar zengin değilim
BeatsBox
Üye
Konu Sahibi
Peki not 2 hala alınabilirmi
kartal2378
Üye
Bence note 3 yerine note 2 al her turlu super sorunsuz cihaz. Ben s3 kullaniyorum ama note 2 almadigima pismanim
BeatsBox
Üye
Konu Sahibi
Not 3 en az kaca bulurum
cortex47
Üye
Note II hala işinizi görür diye düşünüyorum. Telefonla yapmak istedikleriniz neler?
Sen kore malı Note 3 düşünüyorsun. Orjinal Note 2 senin istediğin telefondan çok daha iyi olur.
M.F.E
Üye
Onların hiçbiri Kore malı değil satan bir tanıdığım var kore etiketi yapıştırıyor. Ayrıca çok sorun çıkartıyor almanı tavsiye etmem o fiyata baska telefonlara bakabilirsin bilindik markalardan veya bütçen elverişliyse orjinalini al.