Note 3 (n9005) sessiz tuşu

Sponsorlu Bağlantılar

ozicani

ozicani

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 (n9005) sessiz tuşu
Öncelikle iyi akşamlar, note 3 n9005 modeli kullanıyorum yaklaşık 6 aydır, ancak telefonda bildirim panelinde telefonun sadece ses ve titreşim butonu var, sessiz butonu yok yani iki seçenek var sadece, az önce başka bir note 3 inceleme fırsatım oldu ama onda sessiz var, neden benim modelimde yok acaba bu 3. Seçenek bilen biri varsa yardım edebilir mi?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
benim note 3de de (n9000q) sessiz butonu var
bence romdan veya telefondan kaynaklanan bi şey olabilir
bi araştır n9005 e ait bi sorun mu diye

ozicani

ozicani

Üye
    Konu Sahibi
benim note 3de de (n9000q) sessiz butonu var
bence romdan veya telefondan kaynaklanan bi şey olabilir
bi araştır n9005 e ait bi sorun mu diye
nette her yeri araştırdım ama bir sonuca varamadım, tahminimce romdandır ama daha önce hiç rom yüklemedim nokia 5800'ımdan sonra, bu telefona da rom atmaya korkuyorum açıkcası, cevabın için teşekkür ederim

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Muhtemelen 4,4,2 sürüm kullanıyorsun. Lollipop ile Sessiz Tuşu geri geldi diye hatırlıyorum.

ozicani

ozicani

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen 4,4,2 sürüm kullanıyorsun. Lollipop ile Sessiz Tuşu geri geldi diye hatırlıyorum.
hayır 5.0 yüklü, acaba romdan kaynaklı mı diye düşünüyorum telefonun 2. sahibiyim çünkü. böyle bir şey olma ihtimali var mı? bilginiz var mı?

xmustx

xmustx

Üye
Sam mobilden yeniden yüklemeyi düşündünmü ? Yada rootluysa xda dan rom atabilirsin.kafan rahatlar

Koradam

Üye
hayır 5.0 yüklü, acaba romdan kaynaklı mı diye düşünüyorum telefonun 2. sahibiyim çünkü. böyle bir şey olma ihtimali var mı? bilginiz var mı?
Kullandığınız rom muhtemelen 5.0.x in ilk sürümü ondan dolayı böyle . Sammobile den yeni rom indirin veya root atip xda dan güzel bir rom indirip kurun

ozicani

ozicani

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığınız rom muhtemelen 5.0.x in ilk sürümü ondan dolayı böyle . Sammobile den yeni rom indirin veya root atip xda dan güzel bir rom indirip kurun
sammobile'dan yeni rom indirmeye karar kıldım dediğiniz üzere ancak hangi ülkeyi seçeceğim, listede Türkiye yok malum cihaz burada satışa sunulmadığı için

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Başliği N90 Anladım Ahahah :D Pardon Bölmim Ben :sirit:

xmustx

xmustx

Üye
Tamam işte n9005 indirceksin

ozicani

ozicani

Üye
    Konu Sahibi
xmustx

xmustx

Üye
Internatıonal cihaz neden rom için ülke istesin ?

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bence 442 den 5 e geçerken wipe yapmamış olabilir hard format işini görebilir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xmustx

xmustx

Üye
United Kingdom seç

ozicani

ozicani

Üye
    Konu Sahibi
United Kingdom seç
hocam şu hangi uk'yi seçeceğimi de söyler misin? ben bu rom atma işini 5800'da yapıyodum en son, çok uzak kalmışım hiç bir fikrim yok

Bence 442 den 5 e geçerken wipe yapmamış olabilir hard format işini görebilir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu rom atma işine başlamadan önce hard format atayım eğer düzelirse roma gerek kalmaz, teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: boyabatlı
xmustx

xmustx

Üye
Benim cihazım olsa ınternatıonal olan germany Ve üstündeki 2 unıted kıngdom 5.0 romu kurabiliyorum fakat senin cihaz verizon mu t-mobile mi yoksa başka bir gsm üretimmi bilmediğim için telefonunu brick etmek istemem

ozicani

ozicani

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar hala hangi ülkeyi seçeceğimi bilmiyorum, yardımcı olabilecek var mı?

Üst Alt