Karşılaştırma Note 3 ( N9005 ) kullanıcıları sorum var?

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 ( N9005 ) kullanıcıları sorum var?
Yurtdışından N9005 alan hiç kimseye 4.4.2 gelmedi mi kies yada Ota üzerinden......... herkes rom mu kurdu ?

zorbaa

Üye
Ben dün kurdum bence kurmayin hiç bir farkı yok ekrana gelen kamera sembolünden ve beyaz renkli bildirim çubuğundan başka hotmail esitleme sinde sorun çıkarıyor esitleme yapmıyor ayrıca iki gün giden şarjım kullanmamaragmen bir günde bitiyor

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yükledin N9005 lte versiyonu mu kullanıyorsun

M.F.E

Üye
odinden yüklemelisin kitkat ı

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Odinle kurarsam daha sonra mesela 4.5 çıktı onu ota dan kurabilir miyim yoksa her güncellemede odinle mi uğraşacam

bahaddin53

bahaddin53

Üye
GT -N9005 zaten LTE versiyondur.LTE versiyonlara daha önce geliyor güncellemeler benim bildiğim Bu cihazin CSC PDA sına bağlı.N9005 e gelmiş olması gerek 4.4.2 odin ile kuracaksan SAM Mobileden Orjinal Stock romu indir kur sonraki güncellemeler OTA dan gelmeye devam eder..

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
GT -N9005 zaten LTE versiyondur.LTE versiyonlara daha önce geliyor güncellemeler benim bildiğim Bu cihazin CSC PDA sına bağlı.N9005 e gelmiş olması gerek 4.4.2 odin ile kuracaksan SAM Mobileden Orjinal Stock romu indir kur sonraki güncellemeler OTA dan gelmeye devam eder..

teşekkür ederim yani 1 kere ıdinle kurduktan sonra ota dan güncellemeler gelmeye başlıcak ama neden normal otadan gelmiyor önce odinden kurup sonra gelmeye başlıcak onu anlamadım

mu_sa

Üye
geçen hafta fransadan note3 n9005 getirttim,pasaporta işlettim sim kartı taktığımda önce sim kilit şifresi istedi telefoncuya gittim onu açtırdım sonra arama yaparken agda kayıtlı degil uyarısı veriyor bir haftadır uğraşıyoruz yapamadık.yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplamasını rica ediyorum

M.F.E

Üye
E devletten telefonun kayıt durumuna baktınız mı?

Üst Alt