iPhone 5s .. Note 3 yerine de bir tane tablet alırsın tmm işte![]()
nerden biliyosun gerekli olup olmadığınıNe lüzum var? =PAynı işi yapamaz zaten...
ayrıca ben büyük ekrana vurgu yaptım 5.7 inç ekranlı telefon mu olur 
nerden biliyosun gerekli olup olmadığınıayrıca ben büyük ekrana vurgu yaptım 5.7 inç ekranlı telefon mu olur
![]()
Bana göre beğendiğim ve işimi görecek olan cihaz cazibelidir.

çok büyük değil mi 5.7 inçbende Lumia 920 var o bile büyük bence ama hadi yine diyorum en fazla 4.5 inç normal,neyse ben cihazı alacak olan arkadaş için fikrimi söyledim iyi forumlar ..

O zaten telefon değil Phablet.çok büyük değil mi 5.7 inçbende Lumia 920 var o bile büyük bence ama hadi yine diyorum en fazla 4.5 inç normal,neyse ben cihazı alacak olan arkadaş için fikrimi söyledim iyi forumlar ..

O zaten telefon değil Phablet.![]()
Sebebi sürekli yeni model çıkarmasıArkadaşlar öncelikle herkese yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum, yorumlarınız gerçekten önemli, Samsung 'un telefonları aldıktan kısa süre sonra çok fazla değer kaybediyor, bu da beni çok düşündüren konu arasında.
Bu apple ın zengin kesime hitap etme politikası yüzünden. Ama görüyoruz ki note 3 ile beraber onlar da aynı şeyi yapacak gibi. Hatta s5 alüminyum olabilir.Note ve S modelleri İphone gibi her yıl çıkmasına rağmen İphone çok fazla değer kaybetmiyor ama Samsung 'un cihazları için aynı şeyi söylemek mümkün değil..
Bu apple ın zengin kesime hitap etme politikası yüzünden. Ama görüyoruz ki note 3 ile beraber onlar da aynı şeyi yapacak gibi. Hatta s5 alüminyum olabilir.

Tavsiyen nedir peki bu iki cihaz arasında![]()
Note 3 ile 5s in yaptıklarını kıyaslamak bile yersiz. Adamlar yazı tanıma özelliği getirmiş Apple da hala bakın burst shot getirdik diye seviniyor