Telefon Tavsiyesi Note 3 Mü - Iphone 5s Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
iPhone 5s .. Note 3 yerine de bir tane tablet alırsın tmm işte :)

barisim

Üye
Nexus 5 ya da lg g2

FK5896

FK5896

Üye
aslında LG G2 de fena değil incelemiştim güzel bir cihaz :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
çok büyük değil mi 5.7 inç :) bende Lumia 920 var o bile büyük bence ama hadi yine diyorum en fazla 4.5 inç normal,neyse ben cihazı alacak olan arkadaş için fikrimi söyledim iyi forumlar ..

Invoke

Invoke

Üye
çok büyük değil mi 5.7 inç :) bende Lumia 920 var o bile büyük bence ama hadi yine diyorum en fazla 4.5 inç normal,neyse ben cihazı alacak olan arkadaş için fikrimi söyledim iyi forumlar ..

Kişiden kişiye değişir tabi, ben acaba 6.44lük Zultra mı alsam diye dünüyorum, kimisine de 5" büyük geliyor. Olabilir... :)
Bir de bunlar zaten phablet sınıfında değerlendiriliyor... İyi forumlar :)

Türe

Türe

Üye
O zaten telefon değil Phablet. :good:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle herkese yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum, yorumlarınız gerçekten önemli, Samsung 'un telefonları aldıktan kısa süre sonra çok fazla değer kaybediyor, bu da beni çok düşündüren konu arasında.

s.ileli

s.ileli

Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum, yorumlarınız gerçekten önemli, Samsung 'un telefonları aldıktan kısa süre sonra çok fazla değer kaybediyor, bu da beni çok düşündüren konu arasında.
Sebebi sürekli yeni model çıkarması

Türe

Türe

Üye
Note ve s modelleri her yil cikiyor. Tipki iphone gibi.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Note ve S modelleri İphone gibi her yıl çıkmasına rağmen İphone çok fazla değer kaybetmiyor ama Samsung 'un cihazları için aynı şeyi söylemek mümkün değil..

Türe

Türe

Üye
Note ve S modelleri İphone gibi her yıl çıkmasına rağmen İphone çok fazla değer kaybetmiyor ama Samsung 'un cihazları için aynı şeyi söylemek mümkün değil..
Bu apple ın zengin kesime hitap etme politikası yüzünden. Ama görüyoruz ki note 3 ile beraber onlar da aynı şeyi yapacak gibi. Hatta s5 alüminyum olabilir.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Bu apple ın zengin kesime hitap etme politikası yüzünden. Ama görüyoruz ki note 3 ile beraber onlar da aynı şeyi yapacak gibi. Hatta s5 alüminyum olabilir.

Tavsiyen nedir peki bu iki cihaz arasında :)

Türe

Türe

Üye
Tavsiyen nedir peki bu iki cihaz arasında :)

Note 3 tabiki. :) Note 3 ile 5s in yaptıklarını kıyaslamak bile yersiz. Adamlar yazı tanıma özelliği getirmiş Apple da hala bakın burst shot getirdik diye seviniyor :ah

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
İlk defa bu kadar kararsızlık yaşadım ben telefon seçerken :D

Türe

Türe

Üye
Ben de yaşamıştım aynı ikilemi. Sonra ihtiyaçlarımı ve isteklerimi önüme koydum ve uygun olanı seçtim. :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Apple daki oyun ve uygulama zenginliğini ve aynı zamanda kalitesini bence unutma

Takipçi Satın Al

Üst Alt