İstek Note 3 Kullananlara Bir Sorum Var :D

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arka planda da calisiyo floating mod da var onun sorunu yok. ama youtube icin devam ettirince oynatiyo bende. sadece halo modda acarken durduruyo

fk555897

fk555897

Üye
Note 2'de video durmuyor

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
arka planda da calisiyo floating mod da var onun sorunu yok. ama youtube icin devam ettirince oynatiyo bende. sadece halo modda acarken durduruyo

Hiç anlamadım dediğini. :D

Şimdi xhalo ile youtube aç bir de harhangi bir şey aç, youtubeu bir köşeye koy yanına bir video aç. Yanındaki uygulamaya geç. Youtube orada duruyor, açık ama video durakladı. Değil mi? Sen duraklamıyor mu diyorsun? :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arka planda calisabilen ve floating modu olan supertube. attigim resimdekini dusun. sarki calmaya devam ederken ben foruma girdim yani devam ediyor.ama sadece youtube acikken sen son uygulamalar menusunu acip bi uygulamayi halo modda acmak istersen youtube durakliyo. cunku orjinal uygulama arka planda calismiyo haloyla ilgili degil. uste istedigin uygulamayi actiktan sonra devam ettirebilirsin

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Vaaay denedim de bu supertube iyiymiş. :pro: Teşekkür ettim.

Bunun için xhaloya ihtiyaç yok zaten. :D

Tam aradığım uygulama :D

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4

ArMaGeDdOn_87

Üye
peki bu işi N9 mu daha iyi yapıyo yoksa samsung Note 3 mü ?

Luck Star

Luck Star

Üye
sana lg g2 deki QSlide ile SlideAside bulmak gerek . slide aside gerçek multitasking diğerini de biliyorsun :D

Üst Alt