Note 3 Kilit Ekranında Mesaj

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 Kilit Ekranında Mesaj
Arkadaşlar bana mesaj geldiginde böyle bir ekran çıkıyor ben sadece mesajin gelmesini istiyorum nasil yapabilirim.

dark0045

Üye
resmi göremiyorum tekrar yüklersen bir yol bulabiliriz

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Yani demek istedigim bu ekranda sadece bir mesaj yazmasi gerektigi degil onu yapabiliyorum ama tuş kilidi açık oldugunda da bildirimde mesajin ön izlemesi yok

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi

dark0045

Üye
mesaj içeriği görünmesin istiyorsun anladığım kadarı ile hemen anlatayım mesajlara gir sol alttaki tuş ile ayarlar üsteki sekmeden daha fazlaya gel mesajı önizle tiki kaldır. resim ekliyorum

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Mesaji ön izle yazan yeri acip kapattigimda böyle oluyo

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Yani kilit ekraninda kapatabiliyorum ama bildirimdende kapaniyo

dark0045

Üye
evet kapanır o ayar ikisi için ortak kilit ekranında kapandığında bildirim alanında da içerik kapanır. yeni mesaj yazar sadece

zaten mesajı ön izle kısmındaki açıklamada aynen şöyle diyor durum çubuğunda ve kilit ekranında alınan mesajların ön izlemesini kapat.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Iste bundam önce s3 mini kullandm orda kapaniyodu bu bir güvenlik acigi olarak öne çikmiyomu sence bilmeyen biri acik birakir baskalari mesajlari okur

dark0045

Üye
Ben önizleme açık kullanıyorum benim için bir sorun teşkil etmiyor. Eğer mesajlarının okunmasından endişe duyuyorsan önizlemeyi kapat. hem kilit ekranı hemde bildirim alanında kapanıyor. istersen avast yükle avast sayesinde 2 uygulamaya şifre koyabiliyorsun. mesajlar ve whatsapp a şifre koyarsan kimse okuyamaz =)

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Ben önizleme açık kullanıyorum benim için bir sorun teşkil etmiyor. Eğer mesajlarının okunmasından endişe duyuyorsan önizlemeyi kapat. hem kilit ekranı hemde bildirim alanında kapanıyor. istersen avast yükle avast sayesinde 2 uygulamaya şifre koyabiliyorsun. mesajlar ve whatsapp a şifre koyarsan kimse okuyamaz =)
anladm kardesim tesekkur ederim yardimlarin icin

Üst Alt