clean master yükleyip ram ı temizleyebilirsin.Arkadaslar klasor acip kapamada takilmalar oluyor, yazi yazinca falan. Birde telefon cok isiniyor ne yapmam lazim ?
ayarlar genel uygulama yöneticisine gir kullanmadığın tüm uygulamaları(samsung ve google zımbırtılarını) devre dışı bırak hiç bir sorun yaratmıyacaktır +pil sağlayacaktır ramda yer acacaktırArkadaslar klasor acip kapamada takilmalar oluyor, yazi yazinca falan. Birde telefon cok isiniyor ne yapmam lazim ?
iyi olmuş ama telefonla ilgili bir sorun olabilir.
Bak ben bu programları dondurdum daha bi hizlandi telefon
Isime yaramayanlar bunlar digerlerini sık olmasada kullaniyorumiyi olmuş ama telefonla ilgili bir sorun olabilir.
daha kaldır kim bilir ne gibi işe yaramaz uygulama vardır.
Greenify rootsuz kullanmayın derim xposed ile kullanıyordum tablette güzeldi ama rootsuz da ise yaramıyoröncelikle cleaner veya du speed yükleyebilirsin fakat bunları mendil gibi düşün kur-bakımını yap-at çünkü arka planda bu proramlar çalışmaya devam eder işin bitince sil ayrıyetten sana önerim greenify bu uygulama arka plandaki uygulamaları tamamen uyutuyor diğer dandik ram temizleme uygulamalarından çok daha iyi ve samsungun touchwiz arayüzü çok berbat ve aşırı verimsiz bir arayüz galaxy 4 te bile kasar ayrıyetten bir laucher indirebilirsin önerim nova launcher root rom işlerine karışacaksan onlar başka. iyi forumlar
direk sıfırla telefonu hala devam ederse ısınma donanımsalArkadaslar klasor acip kapamada takilmalar oluyor, yazi yazinca falan. Birde telefon cok isiniyor ne yapmam lazim ?

herif her yere aynı şeyi yazmış , tamam lumia daha iyi haklısınklasik androyid işte kasıyor bi 1520 değil. #çarelamiya
herkesin beynine öyle bi kazınmışki androidin kastığı vs şu an her neredeyse her üretici kendi arayüzleri uygulamaları eklentileri vs vs dolduruyorlar bu yüzden sorunlar çıkabiliyor fakat bu androidin suçu değil üreticiler suçu bu yüzden yüzbinlerce kişi nexus tan şaşmıyorklasik androyid işte kasıyor bi 1520 değil. #çarelamiya

herif her yere aynı şeyi yazmış , tamam lumia daha iyi haklısın