Note 3 kasma

Sponsorlu Bağlantılar

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 kasma
Arkadaslar klasor acip kapamada takilmalar oluyor, yazi yazinca falan. Birde telefon cok isiniyor ne yapmam lazim ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Cclener yukleyip rom ve ram rahatlatabilirsiniz.

cici60

cici60

Üye
Arkadaslar klasor acip kapamada takilmalar oluyor, yazi yazinca falan. Birde telefon cok isiniyor ne yapmam lazim ?
ayarlar genel uygulama yöneticisine gir kullanmadığın tüm uygulamaları(samsung ve google zımbırtılarını) devre dışı bırak hiç bir sorun yaratmıyacaktır +pil sağlayacaktır ramda yer acacaktır

lale63

lale63

Üye
Hayret ya senin cihazda sorun vardir yada kullandigin bi programda 5 6 ay etti kullaniyorum tek bi kez bile kasmadi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
SHS

SHS

Üye
gereksiz uygulamaları kaldır veya dondur, ram temizleme programı kullan

lale63

lale63

Üye

Bak ben bu programları dondurdum daha bi hizlandi telefon

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
lale63

lale63

Üye
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Note3de kasıyorsa artik yani

maskedboy

maskedboy

Üye
öncelikle cleaner veya du speed yükleyebilirsin fakat bunları mendil gibi düşün kur-bakımını yap-at çünkü arka planda bu proramlar çalışmaya devam eder işin bitince sil ayrıyetten sana önerim greenify bu uygulama arka plandaki uygulamaları tamamen uyutuyor diğer dandik ram temizleme uygulamalarından çok daha iyi ve samsungun touchwiz arayüzü çok berbat ve aşırı verimsiz bir arayüz galaxy 4 te bile kasar ayrıyetten bir laucher indirebilirsin önerim nova launcher root rom işlerine karışacaksan onlar başka. iyi forumlar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
öncelikle cleaner veya du speed yükleyebilirsin fakat bunları mendil gibi düşün kur-bakımını yap-at çünkü arka planda bu proramlar çalışmaya devam eder işin bitince sil ayrıyetten sana önerim greenify bu uygulama arka plandaki uygulamaları tamamen uyutuyor diğer dandik ram temizleme uygulamalarından çok daha iyi ve samsungun touchwiz arayüzü çok berbat ve aşırı verimsiz bir arayüz galaxy 4 te bile kasar ayrıyetten bir laucher indirebilirsin önerim nova launcher root rom işlerine karışacaksan onlar başka. iyi forumlar
Greenify rootsuz kullanmayın derim xposed ile kullanıyordum tablette güzeldi ama rootsuz da ise yaramıyor

maskedboy

maskedboy

Üye
ben root etmeden önce de kullanıyordum iyi iş yapıyordu ama bu kişisel birşey herkesin deneyimi farklı

Hodor

Üye
klasik androyid işte kasıyor bi 1520 değil. #çarelamiya

Son düzenleme:
maskedboy

maskedboy

Üye
klasik androyid işte kasıyor bi 1520 değil. #çarelamiya
herkesin beynine öyle bi kazınmışki androidin kastığı vs şu an her neredeyse her üretici kendi arayüzleri uygulamaları eklentileri vs vs dolduruyorlar bu yüzden sorunlar çıkabiliyor fakat bu androidin suçu değil üreticiler suçu bu yüzden yüzbinlerce kişi nexus tan şaşmıyor :cool

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben telefonumdan son derece memnunum. İlk başlarda kitkatın bazı hataları vardı telefondan soğutan ama son gelen iki kararlılık güncellemesi ile telefon kusursuz oldu telefon oyunlarda soba gibi oluyodu artık bi sıcaklık hissi almıyorum kasma donmada yok. 4x4 note 3 :D

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Ya bence en büyük sorun pil

Takipçi Satın Al

Üst Alt