Karşılaştırma Note 3 Iphone 5s

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 Iphone 5s
Arkadaslar son günlerde acaip bi sekilde iphone meraki sardi beni onune gecemiyorum neredeyse note3 ümü i5 le takas edecektim vazgectim ama 5s veya zor olsada 6 ile takas etmek isterim uzerine biraz para verebilirim telefonum 4 aylik cizik ezik falan yok tek bi kez dusurmedm yere 0 gibi kutusu falan herseyi var sizce hangisi mantikli olur

0MG90

0MG90

Üye
Bence de 5s veya 6 ile takas et

0MG90

0MG90

Üye
Note 3'ün ikinci eli ne kadar bilmiyorum. Sahibinden'e ilan koy, 5S veya ile takas edilir yaz. Cevap gelir mutlaka birilerinden.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Saçma olur 5 ile 6 note 3 ün perfonmansina ve pil gücüne yetişemez. L yi bekle tatmin etmezse sat.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Note 3'ün ikinci eli ne kadar bilmiyorum. Sahibinden'e ilan koy, 5S veya ile takas edilir yaz. Cevap gelir mutlaka birilerinden.
Ben sordugumda 1200 ila 1500 arasi degisiyo.bu aksam ilan koyacam
Saçma olur 5 ile 6 note 3 ün perfonmansina ve pil gücüne yetişemez. L yi bekle tatmin etmezse sat.
Bende farkindaym L geldiginde tatmin olacam o yuzden gelmeden degismem lazm gelirse vazgecemem :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Note 3 tabikide iphone neymiş peh

• Beğen
Tepkiler: M.F.E ve B.A.R.O.N
lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 tabikide iphone neymiş peh
Bide iphonelerdeki kisitlama canimi sıkıyo daha az once root kaldirdim guncellemeleri yaptm bidaha rootladm iphonede boyle bi ozgurluk yok canimi sıkar mı bu hic iphone kullanmadm suana kadar

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Bide iphonelerdeki kisitlama canimi sıkıyo daha az once root kaldirdim guncellemeleri yaptm bidaha rootladm iphonede boyle bi ozgurluk yok canimi sıkar mı bu hic iphone kullanmadm suana kadar
Aynen
Jailbreak her türlü şart. BT dan birşey gönderilmiyo iphone dışında

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
En basitinden bir video indirmek bile karın ağrısı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Video indirmemde deginmek istedigin nokta orasi degil sanirim.vazgectim sayilir degerli yorumlariniz icin hepinize tesekkurler
Cümlenden pek fazla birşey anlamadım kusura bakma :D Demek istediğim androidte bir tuşla youtubedakileri indiriyorum iOS ta böyle birşey yapana rastlamadım veya toreentten oyunları indirip veya torrent ile müzikleri indiren görmedim :)

• Beğen
Tepkiler: lale63
lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Cümlenden pek fazla birşey anlamadım kusura bakma :D Demek istediğim androidte bir tuşla youtubedakileri indiriyorum iOS ta böyle birşey yapana rastlamadım veya toreentten oyunları indirip veya torrent ile müzikleri indiren görmedim :)
Bende anlamadm kafam iyi pazar pazar :D vazgectim ya ne lanet biseymis iphone :D

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ios çok kısıtlı bir sitem android en mantıklısı (hala symbian kullanıyorum orası ayrı :D )

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Madem iOS'u tam bilmiyorsun nasıl merakın var. İnsanları vakitlerini çalma bari.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Madem iOS'u tam bilmiyorsun nasıl merakın var. İnsanları vakitlerini çalma bari.
Dostum mesaji iyi oku İOS demedim iphone dedim telefon sekil icindekiler falan isletim sistemi degil.birde burda paylasim yapmayacaksak ne anlami kaldi forumun.insanlar buraya giriyosa vakitleri vardir emin ol senin vaktin yoksa bunu buraya yazma bakma benim konularima cevap verme oldu bitti bak vaktini calmamis olurum

• Beğen
Tepkiler: The Pancar ve B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Bilmiyorsun sanırım iPhone'da iOS var. Her neyse konuyu uzatmıycam ve evet vaktimi sizinle harcadığıma pişman oldum.

Hadi eyvallah.

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorsun sanırım iPhone'da iOS var. Her neyse konuyu uzatmıycam ve evet vaktimi sizinle harcadığıma pişman oldum.

Hadi eyvallah.
Bilmiyorum varmi bi diyecegin bak atalarimizin ne güzel bi sözü var bilmemek ayip degil ögrenmemek ayıp diye sen belki forumun amacini bilmiyorsun ogren öyle gel
Eyvallah

Takipçi Satın Al

Üst Alt