Note 3 ekran netligi

Sponsorlu Bağlantılar

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 ekran netligi

Basligi yanlis acmis olabilirim. Suan cumle bile kuramiyorum affiniza siginiyorum...
Bugun gozume cok batti aldigim gunden beri note 3 um facebook ve internet sayfasi girişinde bir taraf mavi iken bir taraf daha karanlik. Internet sayfasinda sag taraf facebookta sol taraf.. normal mi ? Efekt mi yoksa tlf gidiyor mu :) sadece facebook giris ve internet sayfasi yeni sekme bolumunde gozukuyor

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ekran gidiyor olsa resimde çıkmazdı efekt canını sıkma bendede çıkıyor aşağı doğru

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
ekran gidiyor olsa resimde çıkmazdı efekt canını sıkma bendede çıkıyor aşağı doğru
Cok tesekkur ederim dostum. Icime kurt dustu biran. Birtek ikisinde var zaten baska yerlerde dikkatimi cekmedi

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
*#0* yazıp ekranı test edebilirsinsorun varsa orda çıkar

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bak eger ekran bozuk olsaydı sistem çektigin ekran fptografına ekranın bozuklugunu yansıtmazdı.yani anlatmak istedigim : ekran bozuk olsa bile çektigin png ye ekranın bozuklugu işlemiyor.yani bu efekt.örnek veriyim benim wonderın ekranının yarısı bozuk görünmüyor telefpnu düşürdüm ve bozuldu ama çektigim png ler cam gibi.cünkü sistemin fotografını cekiyorsun aslında ekranın degil.ekran bozuk olsada png bozuk cıkmaz

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
bak eger ekran bozuk olsaydı sistem çektigin ekran fptografına ekranın bozuklugunu yansıtmazdı.yani anlatmak istedigim : ekran bozuk olsa bile çektigin png ye ekranın bozuklugu işlemiyor.yani bu efekt.örnek veriyim benim wonderın ekranının yarısı bozuk görünmüyor telefpnu düşürdüm ve bozuldu ama çektigim png ler cam gibi.cünkü sistemin fotografını cekiyorsun aslında ekranın degil.ekran bozuk olsada png bozuk cıkmaz
Cok iyi anladim cok iyi izah etmissin. Tesekkur ediyorum artik gonul rahatligiyla kullanabilirim.
Gecmis aylarda bir yazi okumuştum forumda bi arkadas s3 note 2 icin bole olu pikselden ekranin olu tataflarindan bahsetmisti. O aklima geldi note 2 de bole bisiyle karsilasmadim ama bunda boyle gorunce bir an supheye dustum. Tesekkur ederim tekrardan aydinlattigin için

• Beğen
Tepkiler: mesutgaga
PriZm

PriZm

Üye
Geliştirici seçeneklerini kapat..

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ayarlar/diğer/geliştirici seçenekleri olması lazım galiba tam emin değilim

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar/diğer/geliştirici seçenekleri olması lazım galiba tam emin değilim
Malesef oyle bir menu yok. Sanirim tarif ettitin s4 menusu ama note 3 biraz daha farkli. Netten de bir bakayim aklima takildi muakkak tutorialleri vardir

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
doğru s4 menüsünden ezbere tarif ettim ama tüm yerlere gir ya bulursun sonunda :)

Tyrann

Tyrann

Üye
note 3' de geliştirici ayarlarını aktifleştirmek için : ayarlar/daha fazla/cihaz hakkında bölümüne girip yapım numarası kısmına birkaç kere sürekli basın aktif olacaktır

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
note 3' de geliştirici ayarlarını aktifleştirmek için : ayarlar/daha fazla/cihaz hakkında bölümüne girip yapım numarası kısmına birkaç kere sürekli basın aktif olacaktır
Kapatmak icin ne yapmaliyiz. Bi arkadas o acik oldugu icin bu sorunun oldugunu belirtmiste

Tyrann

Tyrann

Üye
Kapatmak icin ne yapmaliyiz. Bi arkadas o acik oldugu icin bu sorunun oldugunu belirtmiste
Onu bilmiyorum ama kardeşimde de note 3 var geliştirici seçenekleri açık ve ekranla ilgili bir sorunu yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt