Note 3 donma problemi

Sponsorlu Bağlantılar

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 donma problemi
Arkadaşlar bir suredir donemsel telefonumda donma yasiyorum. Ya telefon benim hizima yetisemiyor yada ters giden birseyler var.
Aktif bir sekilde msj kullaniyorumm.whatsap wiber facebook vs kullanmiyorum.Dun mesaj geldi acip cevap vereyim dedim telefon abuk sabuk harfleri algiladi mesaj yazamadim.geri çıkıp gireyim dedim giremedim.telefon tus takimini actim 3 e bastim 3 ile 9 u algiladi derken kapatip acayim dedim kapatmayi yada diger secenekleride algilamadi.gorev yöneticisinden tum uygulamalari durdurdum vs bi süre sonra duzeldi. Cihazimda google playdan indirilmis uygulamalar mevcut.ama kullanmadiklarimi o an itibariyle sildim mobil tv izle - ruzzle bulmaca - solo test - bi kac resim uygulama programi gibi..
Surum 4.4.2 stock rom. Cihaz rootsuz. Nedendir sizce ? Yazilimsal olduğunu dusunuyorum. Tlf herhangi bir sivi temasi yada dusme fln yasamadi. Oneriniz nedir. Cok uzun yazdım detayli anlatmak icin ozur dilerim. Onerilerinizi bekliyorum

mertcan01

mertcan01

Üye
    Konu Sahibi
Google da aradimda bi cok kisi bu konuda muzdarip sanirim.reset atmadim ama pc islemlerimide buradan yapıyorum acaba virus falan mi bulasti.herhangi bir koruma programida kullanmiyorum.donemsel clean master indirip taratip kaldiriyorum

xmustx

xmustx

Üye
İlginç ben yaşamadım.notumdaki uygulamalar hariç sadece oyunlar

PriZm

PriZm

Üye
Cpu yu arka planda zorlayıp laga neden olabilecek bir uygulama olabilir.Çalışan işlemleri kontrol et.

Takipçi Satın Al

Üst Alt