Note 2'ye root yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Note 2'ye root yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Selam arkadaşlar.
Note 2 telefonun var. Orijinal android 4.1.2 yüklü en sağlam ve güvenilir şekilde hangi program ile nasıl yapabilirim?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Root dosyalarının bulunduğu küçük bir zip var internetten bulabilirsin bunu telefona atıcaksın sonra telefon açılırken ses kısma tuşu, orta tuş ve güç tuşuydu sanırım bunlara basıp cwmye gireceksin. Sinra install from sd card diyip dosyayı yükleyeceksin en sonda yeniden başlat telefonu bu kadar

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Çok Özür dilerim ama ben pek bir şey anlamadım. Biraz daha açar mısınız?

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Ben bir arkadaşı konuya yonlendirir sana yardımcı olmasını söylerim biraz bekleyin.su an online degil

MaxiHan

MaxiHan

Üye
link vermek istemiyorum ama siz zaten googlea galaxy note 2 root diye aratsanız çok rahat bulursunuz ben sadece mantığı anlamanız için hızlıca anlattım

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadas geliyor :)

PriZm

PriZm

Üye
Kardeş şu videoya bakarak rootlayabilirsin.Eğer takıldığın bir yer olursa sor ama şuan çok yorgunum kapatıyorum ancak yarın cevap verebilirim.

linkte "1.Root with stock recovery" yazan yer ile videodan takip ederek yapabilirsin.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Hızır Ali yetişti :)

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. inceleyeceğim.

anlamamki

Üye
çin mmali note 2 lerdede ayni yontemmi mevcut?

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar,
Telefonum rootlamıştım. Bugün note 2'ye yeni bir güncelleme gelmiş. Bu güncellemeyi alabilmek için Supersu ile tekrar unroot ettim. Fakat yazılım güncellemesi yapmak istediğimde "cihazınız modifiye edilmiş" diyor. Root lumu diye kontrol ettim. Root kalkmış görünüyor. 3kere odin ile root yaptım sonra Supersu ve universal unroot yaptım olmadı. Ne yapmam gerekiyor? Telefonum orijinal room'lu.

xpaede

xpaede

Üye
Arkadaşlar,
Telefonum rootlamıştım. Bugün note 2'ye yeni bir güncelleme gelmiş. Bu güncellemeyi alabilmek için Supersu ile tekrar unroot ettim. Fakat yazılım güncellemesi yapmak istediğimde "cihazınız modifiye edilmiş" diyor. Root lumu diye kontrol ettim. Root kalkmış görünüyor. 3kere odin ile root yaptım sonra Supersu ve universal unroot yaptım olmadı. Ne yapmam gerekiyor? Telefonum orijinal room'lu.

Telefonunuza bir kere mudahale edilmis olarak gorunuyorsa, orjinal yazilimlari air update olarak alamazsiniz. Bu tur updateleri alabilmek icin cihazinizin yazilimini odin uzerinden resmi bir yazilimla degistirmenizi oneririm.

- - - Eklendi - - -

Selam arkadaşlar.
Note 2 telefonun var. Orijinal android 4.1.2 yüklü en sağlam ve güvenilir şekilde hangi program ile nasıl yapabilirim?

Herhangi bir zip yuklemeden telefon uzerinden root yapabilirsiniz. Bunu googleda framaroot apk diye aratirsaniz ulasacaginiz programi telefonunuza yukleyerek yapabilirsiniz.Yanlis hatirlamiyorsam programda 3 secenek var, hepsini deneyin bir tanesi root yetkisi veriyordu.Zaten success yazisini gordugunuzde anlayacaksiniz.

Üst Alt