sacid589
Üye
-
Konu Sahibi
-
Neyse rootladıktan sonra artık root lazımmışPüf Noktası - Şarj geç dolma sorununa muhteşem çözüm - MaxiCep su konuya bak belki dedigin sıkıntıya yardimci olurDosyalari indirdikden sonra internetle isimiz olmayacak
Telden iner diye düşündümIptal de sayayi yenile telden mi indiriyon pcden mi
PC'den indir kardeşim, mega iyi hız sınırlaması yok.Telden iner diye düşündüm
bir şey diyicem dosyaları indirdikten sonra telefonun interneti gidicek mecbur kapanıp açılcak falan ben senin yazdıklarını nasıl göreceğim pc denTelden de indiriyorsan o uygulamayi kurman ve uye olman lazim uzun is pcden indir 5 dkikaya iner.d
10 gibi kardeşim sabahHaklisin etrafta wifi yok mu ve sende vin varsa hattini onatakip oylede baglanabilirsinKac gibi
Imei nasıl yedekleyeceğimIMEI yedeklemeyi unutma
Twrp üzerinden backup efs yapImei nasıl yedekleyeceğim
Imei yedeklemessek ne olur ?Twrp üzerinden backup efs yap
Cihazın orjinal olup olmadığı anlaşılmaz. Mesela imei gittiği zaman telefon sim kartı okumuyor.Imei yedeklemessek ne olur ?
Telefon çöp oluyor yaniCihazın orjinal olup olmadığı anlaşılmaz. Mesela imei gittiği zaman telefon sim kartı okumuyor.
Kardeş seni bekliyorum ben hazırımDosyalar mevcut olursa ve yedegini almis olursan birde sende bitiyo is iyi anlarsan 15 dakika surmezKardes bir sey diyeyim numarani bana at arayayim yapalim bosver sabahi uyursam kalkamazsam ayip olur sana birde yedekleme de ayarlar bulut var ordan yedeklemede yap samsung yedekleme yapiyo kies den saglam onerim mesaj arama kaydi herseyi yedekliyor
kardeş tamm bende işlerim vardı yeni bitti, halledelim müsaitsenKardeş seni bekliyorum ben hazırım
Baslayalaım hadikardeş tamm bende işlerim vardı yeni bitti, halledelim müsaitsen
Kurdumöncelikle samsung usb yi kur pc ye,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?