NOTE 2 rootlayamama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

serkanw

Üye
    Konu Sahibi
NOTE 2 rootlayamama sorunu
Arkadaşlar selam,

yaklaşık 6 ay önce aldığım note 2 telefonumu 2 gün önce rootladım ardında da rom atmak istedim.Root atma işini becerdim supersu baştan hata verdi sonra güncelleyince knoxu durduracam dedi tamam dedim herşey normaldi,sonra birde rom atayım dedim en güzeli en başarılısı hangisi diye forumlara baktım çoğunluk cyanogenmod u öneriyordu bende cm11 modu atayım dedim ama olmadı recoverynin sürümü ile atmak istediğimiz romun sürümü birbiri ile anlaşması gerekiyormuş sanırım olmadı Eror 7 hatası verdi.Sonra recoverynin 6043 sürümünü bulup onu attım odin ile telefona bu defa kuruldu cm11 ancak ben hiç beğenmedim bir gün zor sabrettim iş yerinde.Akşam olup eve gelince netten bulduğum stock rom u tekrar yükledim odin ile.Sonra dedim kendi kendime madem telefonu bızıkladım garanti gitti bari rootlayayım tekrardan gereksiz şeyleri sileyimde telefon rahatlasın supersu yu tekrar kurdum olmadı knoxu iptal edemiyor titan backup u kurayım diyorum telefonun rootlu değil diyor download moduna geçtiğimde aşağıdakiler yazıyor şimdi bu işi nasıl düzeltirim ben?yani stock rom kuracam ancak rootlu olsun istiyorum,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Odin Mode
Product Name: GT-N7100
Current Binary : Custom
System Status : Custom
Knox Varranty Void : 1
AP SWREV - A2

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Önce önemli bir bilgi vereyim artık samsung da 4.3 ve üstü cihazdan pc olmadan root yok
Senin sorun ise Cf root son sürüm ve phliz recovery son sürüm ile odin le flash at supersu zip recovery ile flash at cihaz açılınca soru sorar knox devre dışı kalsın mi der evet de aksi takdirde hersey boşa gider . Yarı root olur

serkanw

Üye
    Konu Sahibi
Chita_man cevabın için teşekkür ederim.Şimdi dediklerini yapacam.:oku:Peki root sonrası telefondan hangi programları kaldırmalıyım ?Mesela chrom,mesela knox vs vs...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Knox
Play game
Play gazete
Play haber magazin
Samsung apps
Eger sevmem dersen Chrome de kaldır yani boş duran hersey yer kaplar .

sebo7

sebo7

Üye
Önce önemli bir bilgi vereyim artık samsung da 4.3 ve üstü cihazdan pc olmadan root yok
Senin sorun ise Cf root son sürüm ve phliz recovery son sürüm ile odin le flash at supersu zip recovery ile flash at cihaz açılınca soru sorar knox devre dışı kalsın mi der evet de aksi takdirde hersey boşa gider . Yarı root olur
Kingroot uygulamasıyla telefonu root yaptım telefon rootlu görünüyor ancak supersu yüklerken knox ile ilgili soru sordu sanırım evet demedim :( suan supersu yüklenemiyor sorunu nasıl çözerim?
Kingroot ile tekrar rootladım ama sonuc aynı supersu güncelleme hatası diyip duruyor...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
kingo root ile olmaz
çünkü note 2 de 4.3 ile gelen knox denen illet yüzünden telefon açıkken rootlanmıyor çözüm şu öncelikle odinde sonra sürüm recovery i flashlaın sonrasında supersu update zip diye bir dosya var onu indirin c,haza atıp flashlayın açılında kendisi knoxu sileyim diyor demez ise dr.ketan multitool 6.1 i kurup knox kontrolünü sil diye seçenek var onu recoveryden kurup açarsanız supersu güncellememedi gibi hatalar almazsınız

şuan acelem olduğu için özet geçtim isterseniz daha açıklayıcı bir şekilde beljki dosya linklerine kadar yardımcı olabilirim

sebo7

sebo7

Üye
Aciklayici bir metin olsa iyi olur yapamadim yine :(

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Öncelikle şu dosyaları indirin :
(bunu recoveryden flashlayın)
(en kötü recovery bu ya da daha üstü olmalı bunda çalışıyor(odinden yükleyin))
(eğer hala hata veriyorsa bunu yükleyip menüden delete knox apps ı seçip yeniden başlatın (bunu recoveryden flaşlayın bir tür arayüzü var biraz karmaşık ama kolay)

-telefonunuza bir custom recovery yükleyin linkteki ideal
-recoveryden supersu update zipi yükleyin bu knoxun sileyim mi diye açılınca soruyor evet diyin eğer bu seçenek gelmez ise linkde verdiğim
dr.ketan multi toolu indirin ve kurun (recoveryden) bir tür arayüzle sizi karşılıyor bu ekranda rootla bu özelliği aç kapa gibi özelliklerin yanı sıra knox uygulamalarını sistem klasöründe silebiliyor bunu seçip finish diyin 1 dk sürecek sonrasında yeniden başlatın (reboot) açılında supersu kodlaması gerekiyor (siz twrp/cwm yi seçin) yeniden baştırsa kormayın açılında hiç bir sorun olmadan root u kullanabiliceksiniz

• Beğen
Tepkiler: sebo7
Takipçi Satın Al

Üst Alt