note 2 pilim sizce nasıl
sacid589 Üye Konu Sahibi note 2 pilim sizce nasıl Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
messevim Üye Fena sayılmaz. Buda benim g2 nin pil performansı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fena sayılmaz. Buda benim g2 nin pil performansı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sacid589 Üye Konu Sahibi messevim' Alıntı: Fena sayılmaz. Buda benim g2 nin pil performansı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Senin pil benimkinin 10 katı
messevim' Alıntı: Fena sayılmaz. Buda benim g2 nin pil performansı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Senin pil benimkinin 10 katı
messevim Üye sacid589' Alıntı: Senin pil benimkinin 10 katı Genişletmek için tıkla ... Hangi yönden on katı ?
sacid589 Üye Konu Sahibi fk555897' Alıntı: Benim pil sürem ilk aldığım zamanlar 2 gün rahat gidiyordu şimdi 1 gün zor gidiyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen messevim' Alıntı: Hangi yönden on katı ? Genişletmek için tıkla ... Ya abartı mânasında benimkinden baya iyi gitmiş
fk555897' Alıntı: Benim pil sürem ilk aldığım zamanlar 2 gün rahat gidiyordu şimdi 1 gün zor gidiyor. Genişletmek için tıkla ... Aynen messevim' Alıntı: Hangi yönden on katı ? Genişletmek için tıkla ... Ya abartı mânasında benimkinden baya iyi gitmiş
MaxipmaN Üye benimki aldıgım gune yakın 56dk ekran suresinde wifi ile 91 olurdu 4.1.2de simdi 2g intrrnet, 40dk müzik 52dk sure yuzde 92
benimki aldıgım gune yakın 56dk ekran suresinde wifi ile 91 olurdu 4.1.2de simdi 2g intrrnet, 40dk müzik 52dk sure yuzde 92
Invoke Üye İyi değil, note 2 için. Ama ne kadar mobil veri kullandın, ekran parlaklığı ne kadardı vs bilmiyoruz. Onun için boş konuşuyoruz.
İyi değil, note 2 için. Ama ne kadar mobil veri kullandın, ekran parlaklığı ne kadardı vs bilmiyoruz. Onun için boş konuşuyoruz.
serdar_gs Üye Normal ortalama bi kullanım olmuş. Ben tüm gün internet açık ekranda 3-4 saat açık şekilde kullanıyordum.
Normal ortalama bi kullanım olmuş. Ben tüm gün internet açık ekranda 3-4 saat açık şekilde kullanıyordum.
MaxipmaN Üye 1g 11saatlik surede 5 6 saat ekran biraz zor ama 5 e yakın bisey gorulebilir fakat oyun oynanmıs yine de kotu gorunuyor bayagı
1g 11saatlik surede 5 6 saat ekran biraz zor ama 5 e yakın bisey gorulebilir fakat oyun oynanmıs yine de kotu gorunuyor bayagı