sacid589 Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu sefer hiç şarja takmadım bu seferki değerler nasıl ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu sefer hiç şarja takmadım bu seferki değerler nasıl ?
Anil-D Üye sacid589' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu sefer hiç şarja takmadım bu seferki değerler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... güzel iyilesmis gibi
sacid589' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu sefer hiç şarja takmadım bu seferki değerler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... güzel iyilesmis gibi
sacid589 Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: güzel iyilesmis gibi Genişletmek için tıkla ... Clash of clans % 9 yemiş demekki çokgitmesinin sebebi oymuş
Anil-D' Alıntı: güzel iyilesmis gibi Genişletmek için tıkla ... Clash of clans % 9 yemiş demekki çokgitmesinin sebebi oymuş
sacid589 Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: aynen sayac konuma baktinmi Genişletmek için tıkla ... Anlayamadım dediğini
Anil-D Üye sacid589' Alıntı: Anlayamadım dediğini Genişletmek için tıkla ... root atarsan note 3 tekrar garantiye sokabilirsin
sacid589' Alıntı: Anlayamadım dediğini Genişletmek için tıkla ... root atarsan note 3 tekrar garantiye sokabilirsin
sacid589 Üye Konu Sahibi Kardeşim ömrümde hiç uğraşmadım root fln yapamam yani belki internetten baka baka adım adım yapabilirim ama garanti dışına çıkar tekrar geri sokmayı falan beceremem
Kardeşim ömrümde hiç uğraşmadım root fln yapamam yani belki internetten baka baka adım adım yapabilirim ama garanti dışına çıkar tekrar geri sokmayı falan beceremem