sacid589
Üye
-
Konu Sahibi
-
hafıza kartını çıkarıp sıfırladım hafıza kartını taktım hafıza kartından bir şey silemiyorum hafıza kartından resim atmak istesem inanılmaz yavaş bir şekilde neredeyse atılmıyor resimler açılmıyor bir şeyler oldu hafıza kartına ama telefon hafızasında bir sıkıntı yokşöyle diyim ben ocakta aldım kasa açıklığı vardı fakat mağazadaki elemanın da tecrübesizliğinden sorunu yanlış açıkladık bişey yok diye geri geldi kenarları gevşek kılıf aldım birşey olmadı aynı, ayrıca yazılımı tekrar atmışlar telefon sıfırlanmış halde geldi ilk günkü halinden de daha hızlıydı 4.3ü kurduktan sonra fabrika ayarlarına döndüm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Değerlerim bunlar sizce normalmi
kartı biçimlendir telefonu da yavaşlatır tahminimhafıza kartını çıkarıp sıfırladım hafıza kartını taktım hafıza kartından bir şey silemiyorum hafıza kartından resim atmak istesem inanılmaz yavaş bir şekilde neredeyse atılmıyor resimler açılmıyor bir şeyler oldu hafıza kartına ama telefon hafızasında bir sıkıntı yok
içindeki müzik ve resimleri alıp formatladım hafıza kartını , bir dahada telefona hayatta hafıza kartı takmamkartı biçimlendir telefonu da yavaşlatır tahminim
bende 16gb var class10 aldım performans sorunu olmasın diyeiçindeki müzik ve resimleri alıp formatladım hafıza kartını , bir dahada telefona hayatta hafıza kartı takmam
Yine arada şarja takmissin. Takmayip at ki saglikli yorum atabilelim.
Telefonu sıfırladıktan sonraki değerler sizce nasıl
Bilgisayara usb ile bagladim bi onemi yokYine arada şarja takmissin. Takmayip at ki saglikli yorum atabilelim.
Benim replika bile 2 gun gidiyoBaya artmis orda sarj yuzdesi , her neyse sonuc olarak normal bir note 2 icin kotu.
Değerlerim bunlar sizce normalmi
Kalibrasyon falan işe yararmıduzenli sarj etmelisin
su numarayi bi dene *#0228#Kalibrasyon falan işe yararmı
su numarayi bi dene *#0228#
dusmesi normalLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Quick start a bastım % 79 dan 72 ye düştü
Ne işe yaradı şimdidusmesi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?