Note 2 pil süresi

Sponsorlu Bağlantılar

arikanda

arikanda

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 pil süresi
Telefon birkaç aylık ve bataryası eski kullandığım telefonlara göre çabuk bitmiyor dikkatimi çekti ve ne kadar süre dayanacağını denedim bu kadar gitti. Durumu nasıl iyimi ? diye sormak istedim. Süreyi daha da uzatabilir miyim?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Süreyi daha da uzatmak mı? Şaka mı bu? :zzz:

arikanda

arikanda

Üye
    Konu Sahibi
Süreyi daha da uzatmak mı? Şaka mı bu? :zzz:
Forumda görüyorum bazen batarya performansını artırmak için şöyle yapın diye konu açan oluyor ama hiç denemedim. Sadece mümkün müdür merak ediyorum :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Parlaklığı kısmak, hareketleri kapatmak, cihaza root atıp CPU frekanslarını düşürmek ve Greenify uygulamasıyla uygulamaları uyutmak şarj performansını iyi yönde etkiler.

M.F.E

Üye
Batarya süren normal 3 defa şarja takmışsın.
Costom rom yüklerek ve güç tasarrufunu etkinleştirerek şarj süreni uzatabilirsin. Ayrıca bataryayı dengesiz şarj etmen pil ömrü için iyi değil

arikanda

arikanda

Üye
    Konu Sahibi
Batarya süren normal 3 defa şarja takmışsın.
Costom rom yüklerek ve güç tasarrufunu etkinleştirerek şarj süreni uzatabilirsin. Ayrıca bataryayı dengesiz şarj etmen pil ömrü için iyi değil
İşim gereği telefonu kısa süreli bilgisayara bağlamam gerekiyor. prize şarja takmadım 4 gün boyunca, sadece usb ile pc ye bağladım. zaten pek şarj etmiyor usb de :) birde sorum var; güç tasarruf modu gerçekten etkili mi ?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Evet.

M.F.E

Üye
Güç tasarruf modu etkili kullanım süresini uzatıyor.

AHKE

AHKE

Üye
teli %100 sarj etmezsen bu süreleri alman normal

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bu süreyi almak için yaklaşık 5-6 kez şarja takmışsın zaten

• Beğen
Tepkiler: AHKE
0MG90

0MG90

Üye
Aynen sarj olmuş belli oluyor bu sayede süre artmış

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
4 kere filan şarja takmışsın bunu bide sadece bi kere sarjını fulle sonra bida takma şarja %1 de filan fotosunu at bide öyle bakalım

cici60

cici60

Üye

note 2 benim telefon

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ben hiç dikkat etmemiştim. Şarja takılıp çıkarılmış ve böylelikle ekran süresi arttmış. Biraz bilinçli kullanın şu telefonu.

sacid589

sacid589

Üye
Kardeş şarza takmadan foto atta ona göre yorum yapalım şuan bu fotolsrda hicbirsey belli olmuyor...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben tek şarjla (note 2 ) 1g 17s ve 8 saate yakın ekran süresi almıştım
sen 3 kere sarja takmışsın normal

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4 kez şarja takılmış fakat o kadarda abartı şarj etmemiş bence gayet iyi bir süre greenify kullan dahada artar :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt