Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Note 2 pil süresi
Sponsorlu Bağlantılar
arikanda
Üye
Konu Sahibi
Note 2 pil süresi
Telefon birkaç aylık ve bataryası eski kullandığım telefonlara göre çabuk bitmiyor dikkatimi çekti ve ne kadar süre dayanacağını denedim bu kadar gitti. Durumu nasıl iyimi ? diye sormak istedim. Süreyi daha da uzatabilir miyim?
Forumda görüyorum bazen batarya performansını artırmak için şöyle yapın diye konu açan oluyor ama hiç denemedim. Sadece mümkün müdür merak ediyorum
Sucrofe
Üye
Parlaklığı kısmak, hareketleri kapatmak, cihaza root atıp CPU frekanslarını düşürmek ve Greenify uygulamasıyla uygulamaları uyutmak şarj performansını iyi yönde etkiler.
M.F.E
Üye
Batarya süren normal 3 defa şarja takmışsın.
Costom rom yüklerek ve güç tasarrufunu etkinleştirerek şarj süreni uzatabilirsin. Ayrıca bataryayı dengesiz şarj etmen pil ömrü için iyi değil
Batarya süren normal 3 defa şarja takmışsın.
Costom rom yüklerek ve güç tasarrufunu etkinleştirerek şarj süreni uzatabilirsin. Ayrıca bataryayı dengesiz şarj etmen pil ömrü için iyi değil
İşim gereği telefonu kısa süreli bilgisayara bağlamam gerekiyor. prize şarja takmadım 4 gün boyunca, sadece usb ile pc ye bağladım. zaten pek şarj etmiyor usb de birde sorum var; güç tasarruf modu gerçekten etkili mi ?
Sucrofe
Üye
Evet.
M.F.E
Üye
Güç tasarruf modu etkili kullanım süresini uzatıyor.
AHKE
Üye
teli %100 sarj etmezsen bu süreleri alman normal
UpOneTR
Üye
Bu süreyi almak için yaklaşık 5-6 kez şarja takmışsın zaten
0MG90
Üye
Aynen sarj olmuş belli oluyor bu sayede süre artmış
keremmmmm33
Üye
4 kere filan şarja takmışsın bunu bide sadece bi kere sarjını fulle sonra bida takma şarja %1 de filan fotosunu at bide öyle bakalım
cici60
Üye
note 2 benim telefon
Sucrofe
Üye
Ben hiç dikkat etmemiştim. Şarja takılıp çıkarılmış ve böylelikle ekran süresi arttmış. Biraz bilinçli kullanın şu telefonu.
sacid589
Üye
Kardeş şarza takmadan foto atta ona göre yorum yapalım şuan bu fotolsrda hicbirsey belli olmuyor...
Jelly Beanci
Üye
ben tek şarjla (note 2 ) 1g 17s ve 8 saate yakın ekran süresi almıştım
sen 3 kere sarja takmışsın normal
Kontrol
Üye
3G sürekli açık ve en fazla 3 saat görüyorum malesef.
WiFi ile s3 cihazımdan aldigim sonuç buydu. Batarya 2 yıllık.