Note 2 orginal flip cover

Sponsorlu Bağlantılar

N. O. T. E. 2

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 orginal flip cover
[COLOR=""][SIZE=""]Arkadaslar bugun note 2 ye 30 liraya flip cover kılıf aldım ama orginalmi bilmiyorum 10 lirayada vardı.malzeme harika kapağı kapattıktan sonra ekranı mithis parlatıyor arka kapağın ise orginalinden farkı yok. Siz daha iyi anlarsınız bu kapın orginal olduğunu nasıl anlarım. İnternete baktığımda aynısını 60 liraya gorunce kafam karıstı...[/SIZE][/COLOR]

Artles

Artles

Üye
Değildir büyük ihtimal

Kerim.

Kerim.

Üye
buyuk ihtimal cakma.ama sorun olmaz

PriZm

PriZm

Üye
Bende 25 tl ye almıştım.Orjinalmi bilmiyorum kutuda Samsung yazıyordu :D

N. O. T. E. 2

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]
Bende 25 tl ye almıştım.Orjinalmi bilmiyorum kutuda Samsung yazıyordu :D

Biraz once araştırdım orginalle cakmanın arasında en büyük fark arka kapağın içindeki 2 tane küçük anten. Orginallerde var cekim gucunde sıkıntı cıkarmaması için konulmuş. Baktım arkasında 2 tane anten var ve orginal kapakla aynı tasarıma sahip malzeme olarakta. düşünüyorum orginal değilse bile orginalle arasında ne fark olabilir?[/SIZE][/COLOR]

PriZm

PriZm

Üye
Pek anlamadım ama peki orjinalmi bu şimdi?

Ekli dosyalar

N. O. T. E. 2

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]

Hah altındaki yazıyla beraber orginalle aynı telelfoncudan baska bir flip covere baktıgımda (10tl) arkası dumduzdu ve yan sanayi demisti zaten bu attığın resim birebir orginal[/SIZE][/COLOR]

enterneoll

enterneoll

Üye

bende s3 için flip cover var ama %100 eminim bendekinden hepsiburadadan aldım. ama benimkisinin içinde yazı kamera boşluğunun biraz altında.

TheMadness

TheMadness

Üye

Hadi ya :zzz:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sahte büyük ihtimal. Bekle benimkinin fotoğrafını çekeyim

N. O. T. E. 2

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]Arkadaşım o bakış açısıyla nasıl anladın ya :)[/SIZE][/COLOR]

Konu dışına cıkmak gibi olmasın yazdığım her yorumun basında ve sonunda gördüğünüz yazı var onu yazarken goremiyom ama yorumda ister istemez gidiyor. Nasıl kaybolacak bu yazı

TheMadness

TheMadness

Üye
Orjinali böyle tam istediğim ışığı alamadım akşam akşam ama idare et :D

Artles

Artles

Üye
Benim telefon düştü altında ufak bi ezilme var kap taksam o kapanir mi ( s-pen'in hemen solunda) Bir de kaskosu ve garantisi var sizce vermeli miyim sıkıntı olur mu sonradan ?

PriZm

PriZm

Üye
Bence benimkide orjinal :ehe

Artles

Artles

Üye
Kenks benim soruyu cevaplasan ? :D

PriZm

PriZm

Üye
Garantiye ver diyecemde çerçeve değişmesi için baya para alırlar ve garanti dışı kalır

TheMadness

TheMadness

Üye
Benim telefon düştü altında ufak bi ezilme var kap taksam o kapanir mi ( s-pen'in hemen solunda) Bir de kaskosu ve garantisi var sizce vermeli miyim sıkıntı olur mu sonradan ?

Dert etme

Takipçi Satın Al

Üst Alt