note 2 mi nexus 4 mü

Sponsorlu Bağlantılar

yunus486

yunus486

Üye
    Konu Sahibi
note 2 mi nexus 4 mü
arkadaşlar telefon alıcam ama note 2 ve nexus 4 arasında kaldım benim için önemli olan oyun ve int. nexus 4 hız olarak note 2 yi geçiyor ama note 2 de özellikleri s pen ve büyük ekranıyla nexus 4 ü geride bırakıyor. sizce hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler.

erkan811

Üye
Hocam Nexus 4 de ısınma problemi olduğu söyleniyor, bence note 2 mantıklı tabi sizin telefondaki ihtiyaçlarınıza ve zevkinize bağlı bir durum

furkey

Üye
note 2 nin performansı nexus 4 ü aratmaz merak etme :) Normalde nexus derdim ama senin için küçük artılar bunlar sonuçta internet ve oyun için ikisi de çok yeterli cihazlar :)

skywalker06

skywalker06

Üye
Hafıza kartı olmaması problem yaratmayacaksa nexus derim bence telefonun sunduğu özellikler güzel ve direk ham android sürümü kullanması bence bir artıdır ve yeni android çıktımı direk alması da artıdır ama hafıza kartı sorun olacaksa note 2 al samsungun amiral gemilerinden olduğu için android güncellemesi yine nexus kadar olmasada hızlı alır

yunus486

yunus486

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar hafıza kartı benim için sorun olmadığı için nexus 4'e karar verdim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt